Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darietta

dziewczyny co to za badania jak ono wygląda i jak to sie nazywa

Polecane posty

Gość darietta

dziewczyny mam problem z wypadającymi i strasznie przetłuszczającymi włosami juz próbowałam wilu rzeczy ale nic nie daje rady ostatnio nawet kupiłam sobie jakis szampon w aptece z czernej rzepy ale wcale sie nie chce pienić albo tylko troszke a efektów nic nie widać zjadłam juz ony witamin i włosy naal wypadają słyszałam ze jest jakies badanie (coś z hormonami) czy jakoś tak ale mojej mamie zaden lekarz nie chce wipisac recepty ja byłam juz u dermatologa i tez nie chce mi dac z resztą nie bardzo umiem jej wyjaśnic co chce czy moze mi ktoś powiedziec o jakie badanie mam sie pytać i najlepiej do kogo udac sie zeby je dostac bo chciałam iśc teraz do rodzinnego lekarza

Gość sosik
pewnie chodzi o zbadnie poziomu testosteronu(badanie hormonalne). testosteron jelsi jets za wyoski u kobiety moze objawiać sie trądzikiem, przetłuszczającymi sie włosmai , łojotokiem

Gość darietta
a od jakiego lekarza zdobyć skierowanie bo moja mama była juz u kilków i zaden nie chce jej dac ja byłam u dermatologa i tez nie chce mi dac a juz szlak mnie trafi bo tyle kasy wydałam juz na leki zeby pozbyc sie trądziku i wypadajacych i przetłuszczających włosów i nic

ginekolog albo endokrynolog. Przy czym do endokrynologa tez trzeba najpierw skierowanie. albo zrobić prywatnie, ale dość drogo kosztuje, jakies kilkadziesia złotych chyba