Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona jestem.....

Na ile może sobie pozwolic kobieta????poradźcie

Polecane posty

hooligan jesli pijesz do mnie :D To tak teraz widze jakie to glupie bylo i gdybym wiedziala to co teraz wiem to nie wygladaloby to tak jak opisalam. Ja odeszlam bo on mnie zostawil, taka decyzja dla uleczenia zlamanego serca i tyle. :)

I mysle ze skoro on ma poukladane zycie praca, rodzina to mozesz jego sygnaly odbierac nie tak...Moze wlasnie jest mily, ma taki styl bycia, po co sie pakowac w cos skoro oboje jestescie zajeci.

Powiedz Karola* , czy miałaś jakąś barierę z tego powoodu, że on był Twoim szefem, czy z powodu plotek zazdrosnych koleżanek ten związek nie przetrwał ?

hooligan mialam bariere. Nikt tam nic w gruncie rzeczy nie wiedzial o tym, ze miedzy nami cos sie dzieje. Zreszta przystalismy na taka umowe, nikt nic nie wie i nikt sie nie dowie. Ja wiem jakie to chore bylo, jak wiele we mnie zepsulo. Wiesz na poczatku myslisz \" tak bedzie lepiej, gadania, spojrzen nie bedzie \" , a potem zaczynaja sie obawy ... bo moze on nie chce zeby sie o nas dowiedzieli, moze sie mnie wstydzi choc niby zapewnial ze nigdy w zyciu... ale przestaje sie w to wierzyc. Zreszta bylo z tym zwiazanych pare taki dziwnych i niesympatycznych sytuacji ze teraz po prostu wiem ze nigdy bym tak juz nie postapila !

Przepraszam, że tak podpytuję Ciebie Karola* ale ciekawy jestem, jak teraz jest kiedy już większość osób w pracy wie o tym Waszym flircie, czy masz spokój, czy ludzie nadal pamiętają ? Moim zdaniem, gdyby Wasz związek ślubem by się zakończył to tylko najlepiej dla Ciebie, chyba lepiej być żoną szefa niż dziewczyną szefa, jak sądzisz ?

Jakiś czas temu Dorota Wellman napisała świetny artykuł na temat kontrolerek ruchu lotniczego , czyli o dziewczynach z wieży , o ich pracy i życiu prywatnym , moim zdaniem , kobieta i facet mogą spokojnie razem pracować i być razem w związku, wkleję tu fragment tego artykułu : RODZĄ DZIECI I ZARAZ WRACAJĄ DO PRACY W ICH ZAWODZIE PRZERWA MOŻE TRWAĆ NAJWYŻEJ PÓŁ ROKU. Na wieży śmieją się, że nikt tak nie zrozumie kontrolerki jak kolega z pracy. Sandra też miała narzeczonego z centrum na Okęciu. - Nadal pracujemy razem, ale w życiu osobistym nam się nie udało - opowiada. - Jednak mój obecny partner, no cóż, też jest kontrolerem - uśmiecha się. - To Włoch. Pracuje na wieży w Mediolanie. - Ja wprawdzie wyszłam za mąż za cywila, ale ten cywil jest fanatykiem lotnictwa - śmieje się Agata. - I na szczęście ma wolny zawód. Kiedy miałam dyżur, to on odprowadzał córkę do szkoły, zajmował się domem, robił zakupy, gotował. Tylko jednej rzeczy uparcie nigdy nie chciał robić: zaplatać córce warkoczy. W szkole zawsze wiedzieli, kiedy nie ma mamy, bo w te dni Karolina miała koński ogon. Wszystkie przyznają otwarcie: nie łatwo żyć pod jednym dachem z kontrolerką. Blanka w domu nie ma czasu na odpoczynek. Półtoraroczny Seweryn musi dostać swoją porcję czułości. - Czasem chciałabym dłużej pospać, ale synek nie rozumie, że jestem zmęczona - uśmiecha się Blanka. Kiedy ona jest w pracy, z małym zostaje mąż Bartek. Potem zmiana, bo Bartek też tu pracuje. - Syn rzadko widuje nas razem - martwi się Blanka. - Wśród małżeństw z wieży to normalne, małym dzieciom ojciec i matka często zlewają się w jedną osobę. Tak przynajmniej twierdzą koledzy. Bartek przy Sewerynie robi wszystko: karmi, wstaje w nocy, kąpie. - Nawet byłam trochę zazdrosna, że syn lgnie do niego bardziej niż do mnie. Par wśrÓd kontrolerów lotów jest sporo. Blanka poznała Bartka na \"obszarze\". - DOROTA WELLMAN

hooligan zwiazek-niezwiazek byl bardzo krotki, to nie bylo nic duzego, a raczej duze emocje, duza fascynacja, ale nieduze uczucie jako takie. Nie sadze tez aby ktos o tym sie dowiedzial. Odeszlam stamtad nie wyjasniajac dlaczego, odchodze bo taka podjelam decyzje, nie musialam sie nikomu z niczego tlumaczyc. Nie wiem natomiast co by bylo gdyby to od samego poczatku byla sprawa jawna...moze i nam by sie ulozylo, moze ja bylabym inna, pewniejsza ? Nie wiem, ale gdybac wyjatkowo ostatnio nie lubie ;)

Gość co tu doradzać
Ty masz męża, On żonę i dzieci - prosta, jasna sytuacja - nic nie rób, nie warto się w to pakować, uwierz mi, zauroczenie przeminie a Wam zostaną stosunki w pracy...i co dalej? Już nigdy nie będziesz mogła sobie spojrzeć w oczy - jeśli masz honor zrozumiesz o co chodzi.

Gość Jakby to był
poseł Łyżwiński, to ja bym zaryzkowała. Raz się żyje!

Gość ahahahadaa
Kobieto, macica cię śwędzi chyba. Masz męża, on ma żonę i dzieci. Pomyśl chwilę. W dodatku do tego bardzo zajętego pana wzdychają i się nim podniecają zapewne tabuny takich jak ty. Skup się może na tym męzu nim narobisz sobie wstydu albo - przy odrobinie szczęscia - rozwalisz dwa małżeństwa.