Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli

dentysta-wroclaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość boli

ratunku!!!!!!!!czy ktos ma namiary na dentyste ,ktory dobrze leczy i nie puszcza pacjenta z torbami????????musze koniecznie isc,a dentysta ,u ktorego sie leczylam,niestety zmarl

Gość boli
hej wroclawianie!was nigdy zeby nie bola?odezwijcie sie

Gość boli
wielkie dzieki,szkoda tylko,ze nie znalazlam cennika,a to niestety tez jest wazne.

Gość gość
w omnidencie i wyleczą i nie złupią. Warto!

Gość kama_lili
Byłam ostatnio w omnidencie - wyleczyli 8 zawodowo i nie złupili. A obawiałam się, że to ostatnie to ściema ale niepotrzebnie.

Na Krzykach przyjmuje bardzo fajna pani dr nazywa się Szczombrowska, która pracuje w omnidencie. Jeśli coś poważnego to przyjmą Cię od ręki

Gość gość
Hej, to jeszcze raz ja a propos Omnidentu, do niedawna mieli cennik ale usunęli. Mają dobre ceny i terminy jest jeszcze jeden dentysta na Rydygiera, teraz się nie dostałam do Omni na Ślężną bo termin mają za tydzień a mnie boli piątka i idę własnie na Rydygiera, jakieś opinie?

Gość gość
Omnident Ślężna albo Powstańców www.omnident.pl leczą dobrze i nie puszczają z torbami, co więcej mają chyba tez ofertę na NFZ i nie robią wtedy gorzej jak wielu, do tego mają bardzo dobrego chirurga i specjalistkę od dzieciaków i implantologii. Robiłem sobie u nich dwa implanty i most, znajoma leczyła się bodajże właśni na NFZ i ani mnie ani jej nie puścili z torbami a prywatnie jestem bardzo zadowolony, wszystko się trzyma, jest wygodne w zgryzie i tego nie czuć.

Gość gość
ja mialam robione 3 zęby w As Dencie i jestem zadowolona. Córka tam zakładała aparat stały i moge powiedziec, że ceny sa naprawde rozsądne

Gość mamanapełenetacik
W Dental Cover, to jest ulica szybowcowa, chodzę tam od roku i jestem bardzo zadowolona, plomby się trzymają, byłam też na wybielaniu zębów parę miesięcy temu i efekt nadal się utrzymuje, lekarze są bardzo mili, szczególnie Pani Joanna Szczepańska. Słyszałam też mają dobrego ortodontę. Nazywa się Kamila Borczyk. Chcę się tam wybrać z synem w czerwcu

Gość gość
Też wybieram się do doktor Borczyk. Chcę spróbować tą nową metodę invisalign - czyli żeby aparat był niewidoczny. Sprawdzałam na stronce i robią to w dental cover.

Gość gość
Doktor Kowalska przyjmuje w klinice Margo przy Trawowej i mają świetnie wyposażony gabinet. Przed zabiegiem na miejscu mogłam zrobić tomografię komputerową więc jestem zadowolona z dodatkowego zaoszczędzenia czasu.

Gość gość
Mogę Ci polecić gabinet MaxDent przy Hallera gdzie leczy się cała moja rodzina. Dzieci akurat są w trakcie noszenia aparatu ortodontycznego, a mąż wymienia zęby na implanty po wypadku w pracy...

Gość gość
No u nas we Wrocku to można trafić na partaczy czego sam jestem najlepszym przykładem bo jak raz do jednego poszedłem to ułamał kawałek narzędzia przy leczeniu kanałowym i potem musiał usunąć tego zęba... Jakiś czas temu znalazłem nawet całkiem porządnego w Consalmedzie na Siemieńskiego i jak na razie się spoko sprawdza.

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną placówką stomatologiczną, w której wam pomogą to polecam wam wybrać się do www.mikrostoma.pl Jest to bardzo dobry i tani gabinet stomatologiczny, który znajduje się w Oleśnicy pod Wrocławiem.