Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaaaaaaa19

wyrostek robaczkowy - pytanie?

Polecane posty

Gość młodaaaaaaa19

jutro wybieram się do szpitala, odwiedzić kolegę. miał zabieg wycięcia wyrostka robaczkowego i ma ścisłą dietę. może ktoś wie, co może jeść. Kupiłabym mu coś, bo z pustymi rękami nie wypada iść. Proszę o rady! dziekuję! ;*

Gość nie zanos mu NIC
do jedzenia, bo mozesz chlopaka wykonczyc...powaznie mowie. Wiem jak wyglada wyrostek, bo sama mialam i na scislej diecie jest sie dlugo czas po wyrostku. Kup mu lepiej jakas fajna gazete do czytania, ale naprawde absolutnie nic do jedzenia.

Gość nie kupuj mu żadnego jedzenia
ani napojów!!!Kup mu faktycznie jakąś gazetę,zabawną maskotkę lub coś w tym stylu.

Gość akunia
zgadzam sie,nic do jedzenia!lepiej zabaw go rozmowa,byle bez dowcipow,bo smia sie tez nie mozna.kup mu gierke apullo kosztuje7zl.jest dziecinnie prosta,a wciaga nawet doroslych.szybciej leci przy niej czas

Gość młodaaaaaaa19
bedzie ciężko, bo zawsze dużo się śmiejemy. w sumie przyciąga nas do siebie i tak jakby kręcimy ze sobą. już mu dzisiaj wywołałam nasza wspólną fotkę i mam zamiar dać ;)

dobry pomysł z tą fotką:-)

a tym zeby sie nie śmiac to moze rzeczywiście byc bardzo ciezko:-oNo bo jak tu sie nie śmiac w gronie znajomych,kumpla czy kumpeli:-D:-D:-D

Gość akunia
skoro to taka sprawa,to jestem pewna,ze chlopak bedzie szczesliwy,ze ciebie widzi.nic wiecej mu do szczescia nie bedzie potrzeba.dostanie fotke i bedzie sie w nia wgapial,zobaczysz.fajnie,zycze powodzenia,niech chlopak szybko wraca do zdrowia.

Gość młodaaaaaaa19
mam nadzieje, że się ucieszy ;) ale z tym śmiechem na prawdę będzie ciężko :D a pewnie też zacznie się wyglupiać :D już go trochę znam :D a nie chce, żeby mu sie coś stało :( już wczoraj cały wieczór miałam zepsuty...mieliśmy iść razem na ostatki, a okazało się, że pojechał do szpitala i tam został :(

Gość nie zanos mu NIC
super pomysl z fotka!! Fajnie to wymyslilas :D , ale pamietaj do picia i jedzenia naprawde nie zanos mu nic, bo sie chlopak jeszcze przekreci...(sorry, ale naprawde...) Moze kup mu jeszcze jakas fajna maskotke? Taka wiesz, jakas slodka zeby mu ciebie przypominala:D

Gość młodaaaaaaa19
jutro mam zamiar spędzić u niego cały dzień, bo się nudzi, więc maskotki mu nie będą potrzebne ;p ma mnie ;D

Gość ciekwe ze ja
po wycieciu wyrostka dostwalam jedzenie, obiad itd. bez wiekszych ograniczen

Gość młodaaaaaaa19
nie wszyscy mogą jeść. mojemu kumplowi pekł i się rozlał, więc może dlatego nie może nic jeść.

Gość ciekwe ze ja
no mnie tez pekl i sie rozlal, ale to zalezy co powie lekarz

Mi nie pekl ani sie nie rozlal, a pierwsza dobe po usunieciu (czy nawet 2, nie pamietam dokladnie) nie moglam jesc absolutnie nic (a przynajmniej tak twierdzono w szpitalu), kolejny dzien mialam przezyc na obrzydliwym kleiku (musial byc naprawde ohydny skoro po takiej glodowce odpuscilam sobie zjedzenie go). W sumie to \"normalne\" jedzenie dostalam 4-5 dnia po zabiegu. Taki szpitalny lekkostrawny obiadek:o A potem jeszcze przez miesiac chyba bylam na diecie lekkostrawnej. Do jedzenia nic nie przynos i sama tez przy nim nie jedz bo tylko chlopakowi apetytu narobisz.