Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaa

Zapraszam na tipsy w Kielcach

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaa

Zalozenie tipsów żelowych 27złotych , a uzupelnienie 22 zl:) Moj numer gg 2633849.Zapraszam wszystkich chetnych:)Piszcie:D

Gość Kakasielekk
:)

Gość ktoria33
na jakim zelu pracujesz?

Gość Monikaaaaaaaaaa
Ja pracuje na zelach od emmi nail na allegro je kupilam i jestem nawet zadowolona:D

Gość tipsy za 27 zł

Gość tipsy za 27 zł
Żenada-po pierwsze nie szanujesz siebie i swojej pracy. Po drugie na bank nie masz papierów a po trzecie masz zapewne tipsy firmy krzak. Owszem, żele emmi nail są doskonałe i dlatego zadziwia mnie Twoja cena-napewno bym nie skorzystała.Zdecydowanie za tanio i śmierdzi mi to chinskimi podróbkami.

Gość Monikaaaaaaaaaa
Nie kazdy ma kase na tipsy za 60zl

Gość Monikaaaaaaaaaa
a po drugie tipsy mam dobre i nienawidze takich glupich panienek jak Ty ktore sie wymądrzaja moja sprawa za ile robie ,i nawet za darmo moge robic,a Ciebie to nie powinno interesowac.nie chcesz tipsow to sie odwal

Gość tipsy za 27zł
Jak masz takie podejście do Klientów to napewno na tipsach zbijesz majatek... Dobra manikiurzystka to tez dobry psycholog-ale Ty nie masz prawa tego wiedzieć, nie jestes ani jednym ani drugim... powodzenia!!

Gość sexy_back
dokładnie, wydaje mi sie ze trzeba cenić swoja prace. Chyba ze masz 15 lat i zarabiasz na prenumerate BRAVO. poza tym powiem Ci, ze cena 27 zł jest smieszna i wyglada podejrzanie, nie zdziw sie jak pojda do konkurencji zrobic tipsy za 60 dych. taka jest prawda, ja bym pomyslała ze robiac tak tanio tipsy nie zdarze dojsc do domu i juz polowa odpadnie.

Gość ktoria33
do monikaaaaaaaaaa wiesz co jak masz ochoote robic pazurki komus po kosztach to fajnie fakt ze nie kazdego stac na tipsy za 60 ale niestety kij ma 2 końce nie bedziesz w stanie dorobic na tyle by móc sie rozwijac za cos musisz kupic płyny pilniki i reszte nie wspomne o ozdobach no chyba ze masz kogos kto cie dosponsoruje to juz insza inszosc nie wiem jak tam jest u ciebie ale pomysł z paznokciami po kosztach nie jest taki dobry ale nie jest tez zły

Gość Kakasielekk
Te tipsy juz nie aktualne:P

Gość zajefajna
szkoda