Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula18l

Kolczyki robione samodzielnie

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałam zareklamować się na naszym kochanym forum. Otóż teraz mam dużo wolnego czasu, a że zawsze byłam zdolna i pracowita chciałam przedstawić ułamek mojej pracy. Moją pasją są różnego robótki a konkretnie haftowanie krzyżykami, bransoletki z muliny, szycie (uwielbiam torebki), robienie kolczyków, szycie pasków i etuii, szydełkowanie i inne. Co sądzicie o moich kolczykach, może ktoś byłby chętny kupna - było by mi bardzo miło. Oto adres moich aukcji http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4 987823 Czytając różne tematy nie sposób nie natknąć się na złośliwości (np. podszywanie się pod nick) i krytykę wypływającą z zazdrości innych osób - różne oszczerstwa, dlatego chciałam dodać, że nikomu nie narzucam się tylko pokazuje to co zrobiłam. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4 987823>

Chętnie bym sobie pooglądała Twoje kolczyki...ale nic nie ma :(

Gość podaj dobrze ten link
bo nie chce mi się wpisywac

----> prowokacja , fajne niektóre to kolczyki robisz je sama?? Tylko po doliczeniu kosztów przesyłki wychodzi troszke drogo :) Ale fajniutkie:) Pozdrawiam

Asia :) dzieki:) zawsze miło usłyszeć dobre słowo;) a co do kosztów przesyłki to wcale nie są tak duże;) 2,10zl zwykły priorytet, 3,5zl polecony., 4,5zl priorytet polecony , a przy zakupie conajmniej trzech par 0zl;) wrazie czego zawsze można sie dogadac;) tylko prosze piosac na maila:)

Hej. To znowu ja - założycielka topiku:D Na razie wystawiłam tylko kilka par kolczyków. Sprzedałam już ( nie chwaląc się i nie kłamiąc) blisko 20 par. Niedawno zaczęłam je wystawiać i jestem bardzo zadowolona ponieważ bardzo dużo osób je ogląda i co niektóre obserwuje. Sprzedaż sprzedażą ale bez porównania bezpośredni kontakt towar - klient to nie to samo co przez internet. No ale wszystkiego trzeba spróbować. Droga koleżanko po fachu \"prowokacjo\", jeśli masz problemy z założeniem topiku to pytaj - zawsze ci pomożemy. Skoro umiesz zaginać drucik i nawlekać koraliki to jestem pewna, że z naszą babską pomocą założysz wreszcie swój własny temat. Pozdrawiam wszystkie \'kafeterki\'

Mysle ze ani prowokacja ani inna osoba nie bedzie miala problemu z zalozeniem topiku...pewnie chodzilo jej o to ze to juz kolejny topik z cyklu : \"kolczyki recznie robione\" - widocznie wszystkie dziewczyny , które zakładaja topik o tym samym poraz enty licza na wieksze zainteresowanie ale robią tez wiekszy balagan...A chyba logicznym jest, ze jezeli uwaza sie swoje kolczyki za dobre i nadajace sie do sprzedazy to ludzie bede potrafili znalezc je i na wiekszym , zbiorczym topiku...Ot co..

paula - zawsze mi się wydawało że topik na forum zakłada się po to aby różni ludzie mogli się wypowiadać na dany temat i chyba też o to w tym wszystki chodzi żeby ktoś oprócz "założyciele" cos w topiku pisał:P sory za podciąganie tematu :O może załóż sobie jeszcze jeden i napisz na wstępie że prócz ciebie nikt nie ma prawa się wypowiadać [co sie kłóci z ideą forum:P;)] bynajmniej nie mam problemu z założeniem topika o kolczykach tylko pytanie po co? skoro kilka już takich istnieje tala:)

Prowokacjo, ależ ja właśnie liczę na to, że ktoś będzie tu zaglądał i sie wypowiadał. Zakładając ten topik jak wszystkie osoby na kafeterii i innych forach całego świata właśnie takie mam oczekiwania od innych ludzi (...) Jak sama na pisałam topik jest o kolczykach robionych ręcznie czyli samodzielnie, więc nie traćmy czasu na zbędne dysputy, bo nie jest to moja ideą.

Gość kolczykowa mama