Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza2422

Na jaki kolor pomalowac wlosy?

Polecane posty

Witam! Obecnie mam krecone wlosy koloru blond, chcialabym zmienic je na ciemniejsze, ale nie mam pojecia czy beda mi pasowaly. Mam raczej jasna cere i jasne brwi (ale mysle takze o hennej ). Brałam pod uwagę jakiś jasny braz, ale boje sie ze bede wygladała w nim zbyt blado, jednoczesnie mam dosc jasnych wlosow;) Jesli macie jakis pomysl... prosze o porady;) z Gory dziekuje. Pozdrawiam

Gość ahahahadaa
Nie ma nic gorszego, niz naturalna blondyna przefarbowana na ciemno. Jeszcze jak masz jasną cerę i jasne brwi. Możesz włosy przyciemnić góra do ciemnego blondu. Wiesz jak wyglądają potem odrosty??? Po prostu powala widok blondynki zrobionej na czarno z 5 cm jasnymi odrostami. A żeby ich nie mieć, trzeba odrostu robić góra co 3 tyg.

Gość aaaasssddd
zrob sobei balejaz z cimnym brazem i przyciemnij henna brwi i rzesy ale brazowa

Iza2422 -----> poszlabym do dobrego salonu tam gdzie jest kosmetyczka i fryzjer i doradzilabym sie co zrobic...ja na twoim miejscu przyciemnilabym rzesy i brwi jadla duzo marchewki; przyciemnieniem brwi i rzes dodasz twarzy wyrazu a marchewka doda twojej skorze kolorytu i moze odejdzie od Ciebie chcec przyciemnienia wlosow, bo przeciez blondynki to sex-y kobitki... ...ja jestem brunetka takze calkowite przeciwienstwo Ciebie wiec patrze na to ze strony laika... nie chce zle doradzic wiec jak na wstepie radze zasiegnac porady fachowcow ...

Gość elwirrrka
ja tylko napisze cos takiego u mnie na roku na studiach podczas zeszlorocznych wakacji wiekszosc blondynek przerobilo sie na jakis braz itp. i niestety taka metamorfoza chyba tylko 1 wyszla na dobre

APROPOS PRZEFARBOWANIA BRWI I RZES MI OSOBISCIE PODOBA SIE JAK BLADYNKA MA CZARNE RZESY I BRWI DO TEGO CIEMNA CERE I BLATYNOWY BLAD WLOSOW Z DOMIESZKA JASNEGO BORDU NA KONCACH ALE TO TYLKO TAKI PRZYKLAD....