Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiorek23

nie potrafie rozmawiac ze swoim facetem

Polecane posty

jestesmy razem juz pół roku,jest nam ze soba dobrze,ale to On nawija ,a ja przewaznie siedze cicho.Jesli mój chłopak zaczyna jakis temat,to gada i gada ja jedynie cos tam mu odburkne i koniec rozmowy.Nie potrafie sama wpasc na pomysł zeby o czyms porozmawiac bo sie boje ze mnie zagnie(prawda jest ze jest ode mnie inteligentniejszy)i to mnie przeraza.Nie chce siedziec cały czas cicho,chciałabym miec z nim lepszy kontakt,rozmawiac na wszystkie tematy,co mam zrobic?Zawsze mialam problemy jesli chodzi o rozmowy z chłopakami

Gość Nie lubię milczków
W towarzystwie są pasożytami: słuchają, konsumują czyjąś rozmowę, dowcip, elokwencję, a sami niczego nie wnoszą. Można się zaharować, a taki odpowiada TAK NIe. Koniec gatki.

Gość Nie lubię milczków
Przepraszam, nie chciałam Cię dołować, to była dygresja , bo mnie to gryzie.

Gość jaktotak*
Chyba gadki, jeśli już. Gatki to nosisz na tyłku :O

Gość alalalalalal
hmmm wiesz co ja mysle ze skoro on z Toba jest juz pol roku to naprawde nie przeszkadza mu to, zdarzyl Cie poznac i napewno nie uwaza Cie za mniej inteligentna :) sa tematy na ktore masz napewno wiecej do powiedzenia, nie martw sie musisz sie odzywac, przelamac!! pewnie planujecie jakos byc razrem a tak na dluzsza mete sie nie uda...chcesz milczec cale zycie?? :) wystarczy sie przelamac i bedzie z gorki!! pozdrawiam i 3mam kciuki

jesli nie chcesz mnie dołowac to po co odpisywałas/es ja chciałam sie poradzic,ale oczywiscie ty masz to daleko w d...

to nie jest tak ze ja cały czas milcze,tylko niekiedy wole ugryzc sie w jezyk nizeli powiedziec cos co On moze uznac za głupote.Ale dzieki za słowa otuchy:D