Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciel100

Program o aborcji na Dwójce

Polecane posty

Gość przyjaciel100

...

Gość przyjaciel100
tzn na jedynce:o sorry

Gość nie zgadzam sie z tym co
dziewczyna powiedziala na tej zasadzie nalezy zalowac wszytkich dzieci , ktore sie w ogole nie poczęły, czyli kazdy akt seksualny powinien miec na celuy prokreacje - no a jakby swiat wygladal wtedy? Tez mozna powiedziec,ze tyle wspanialych dzici sie nienarodzilo, moze geniuszy itd

Gość edi1
dla mnie to zabijanie, a niechcianej ciązy można zawsze, ale to zawsze uniknąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zawsze a gwalt

Gość edi1
w przypadku gwałtu sie zgadzam, bo ja niemogłabym na to dziecko spojrzeć, ale jak bym usuneła to psychikamoja tez by niewytrzymała

Gość edi1
ale zawsze mozna oddać do adopcji tyle moich znajomych ma problemy z zajściem w ciąże, a staraja sie od wielu lat

Gość cóz w mysl tej logiki
pozostalo by ci tylko samobójstwo

Gość przyjaciel100
A ja sie wstydzę ze zyje w kraju, w którym żyje np taki p. bogdam!!! Nic tylko w tego zakutego ryja wypalić. Kazda kobieta, która przychodzi do lekarza zeby dokonać aborcji, powinna mieć pokazany film na którym sie wykonuje właśnie ten zabieg.

Gość WiFi
z checia urodze niechciane dziecko i oddam do adopcji. zrobie to z najwieksza przyjemnoscia. jesli tylko panstwo/spoleczenstwo zapewni mi pelne utrzymanie w godnych warunkach przez okres calej ciazy, porod w ludzkich warunkach, za ktory jak latwo mozna zauwazyc trzeba zaplacic wieksze pieniadze niz za aborcje, oraz utrzymanie w momencie, gdy odwroci sie ode mnie cala rodzina, zostane z problemem sama, a bede miala dajmy na to 17 czy 18 lat...

Gość przyjaciel100
A jak państwo nie zapewni Ci tego wszystkiego to cooo???? Strzelisz sobie w łeb??

Gość WiFi
bynajmniej.

Gość przyjaciel czy uwazasz
ze w wiekszosci krajow europejskich zyja same potwory?

Gość no właśnie.....
Ja jestem za prawem wyboru.

Gość przyjaciel100
Tak własnie uważam. Nowoczesna i inteligentna kobieta uzywa czegos takiego jak antykoncepcja, która jest ogólnodostępna. Osoby, które są za prawem wyboru zatrzymały sie w czasach komuny, kiedy to jeszcze lekarz pytał się własnie "rodzimy czy usuwamy". W Polsce prawo powinno byc bardziej surowe dla tych co wykonują zabieg i dla tych co sie poddają zabiegowi. Może wtedy jedna z drugą, czy z drugim by pomyśleli o zabezpieczeniu. A prawo wyboru ma kazda... albo sie zabezpieczam, albo zachodzę w ciąże... czyż nieee??

Gość zobaczymy...
Zgadzam się co do antykoncepcji, ale i ona bywa zawodna.

Gość mądrować się można
mądrować się można, ja nikogo nie potępiam.... a przeważnie najwięcej do powiedzenia mają ci co mieć najmniej powinni. człowiek zawsze mądry póki daleko,mądry na temat śmierci, miłości,aborcji kary śmierci i eutanacji mądry dokpóki sam nie stanie prze decyzją dotycząca tzw,kwesti moralnych

a po jaka cholere sie wkrecacie?????jak kazdy wie ze temat aborcja to temat rzeka.a i tak sie skonczy na klutni.