Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Kolor włosów u kobiet

Polecane posty

mogą, jak najbardziej :D ja jestem blonbynka, oprawę oczu mam jasną, dole też mam blond, więc wydaje mi się, ze jak ktoś ma rude włosy (i oprawę oczu) to wtedy też moze mieć rude włosy łonowe :)

bloooondynki sa najpiekniejsze :D chociaz takie czarne ale naturalna czern tez piekne kobiety... ciemna oprawa oczu... super :D

Jestem blondynka , a tam mama takie mieciutki lsniace ciemne wloski.Narazie jest ich malutko , gdyz sie depiluję.!

Gość mniami
zdecydowanie blond:) (sama jestem blondynka) ;)

Ja mam podobne kolorystycznie, tak mi się przynajmniej wydaje (tyle na ile pamiętam), bo tych na dole się w większości pozbywam, a te na górze aktualnie są rude, ale jeszcze nie wiem jakie będą za pół roku ;) Pozdrawiam :)

Czytałem że nie należy kobietom golić włosów intymnych, bo wpływają negatywnie na system hormonalny. Mnie osobiście podabają się kobiety z bujnym zarostem intymnym, po prostu bardzej podniecają.

Gość łysa tam bo moj facet tak lubi
hm a wiec napisze tak, jesli juz miewam wlosy lonowe ( a zadko bo wtedy mniej fajna jest milosc oralna ) to mam ciutke ciemniejsze niz na glowie. Na glowie mam ciemny blond ( szatynka ) a na myszce prawie brunetka :D.. Sadze, ze wiele kobiet ma rozbieznosc w kolorystyce a to za sprawa taka, iz glowa.. wlosy na niej narazone sa na wplyw srodowiska - natomiast wzgorek lonowy najnormalniej w swiecie mamy wiekszosc zycia zakryty majteczkami :> ;) Slonce rozjasnia wlosy... itd itp.. a tak wogole to moj facet jest w pracy i tesknie za nim :(