Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seewka

stosunek LH do FSH =2. czy to oznacza zespolo policystycznych jajnikow?

Polecane posty

Gość seewka

Gość pifpaf
a dlaczego tak uwazasz?może po prostu zrób sobie usg dopochwowe jajników i bedziesz wiedziała .

Gość no wlasnie bylam ..
na usg:( tylko ze dzien po okresie. Lekarza powiedzial mi ze mam jeden jajnik wiekszy , i naliczyl 8 pecherzykow:(

Gość edi.
Ja po wczorajszych wynikach LH:FSH =2.6 stwierdzam PCO,na usg dopiero mam termin za pare dni,cala noc ryczalam bo planujemy dziecko i teraz to nie wiem co bedzie:(:(:(

Gość edi.
acha do tego mam typowe objawy...brak owulacji,problem z wypadaniem wlosow i badania Lh:fsh.jestem zalamana............!:(

Gość seewka
czesc Edi, Miejmy nadzieje ze jednak nie mamy tego swinstwa:(dla mnie to tez duzy szok , bo zawsze lekarze mowili mi ze jestem zdrowa i dopiero ten lerza pokazal mi te pecherzyki na usg:( Jeden jajnik mam praiwdolowy wiec nie wiem czy jzu do konca tak bedzie czy pecherzyki tez tam sie pojawia. Bede za Ciebie trzymac kciuki zeby usg jednak nei potwierdzilo PCO.

Gość seewka
nie marwt sie moze masz tak jak ja , ze jeden jajnik ma tylko pecherzyki

Gość emka.
seewka...dziekuje za pocieszenie! Ja jestem pewna ze mam te okropne PCO:( Wszystkie objawy oprocz tycia mam i ten stosunek Lh:fsh az 2.6. tez wczesniej bylam zdrowa,chodzilam na kontrole i bylo ok,teraz od niedawna sie zaczelo,wypadanie wlosow ,tlusta cera,brak owulacji i wkoncu zrobilam te badania i sie potwierdza. Jeszcze usg napewno potwierdzi.Tez planujesz dzidzi? A ile u ciebie wynosi LH? Dobrej nocki.

Gość edi.
Seewka to ja napisalam przed chwila tylko wpisalam teraz emka bo edi nie chcialo mi wejsc nie wiem czemu!Ale dalej wpisuje edi.PA