Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missima

jedwab do włosów

Polecane posty

Gość aaaaasiaaak
a właśnie, jak to jest? czy to działa tak na stałe czy chwilowo? tak jak osoba powyżej pyta - jak raz się nie nałoży to znów jest siano? i czy nafta działa podobnie jak jedwab?

...jedwab regeneruje wlosy i doglebnie odzywia nie wiem czy nadaje efekt bardziej prostych wlosow ale napewno wlosy wyprostowane prostownica dluzej sa proste niegdys prostowalam codziennie a teraz tylko raz po myciu i do nastepnego mycia jest lajt a myje wlosy co 4-5 dni:):)...naklada sie go na wilgotne wlosy...tak ja bynajmniej robie i takie mam informacje na ten temat...:D

Ja nakładam jedwab na suche włosy tuż przed prostowaniem. Włosy są wtedy gładkie, lśniące a efekt prostowania utrzymuje się prawie cały dzień. :) Od ponad roku regularnie farbuję włosy i prostuję lub kręce i różne takie dziwne rzeczy z nimi robię. :p Jedwam pomaga utrzymać moje włosy w doskonałej kondycji. :) Nie wypadają, nie łamią się. :) POLECAM! :)

Gość niebieskoooookaa22
Zosia_Samooosia Farouka CHI Silk Infusion podobnież ten jest udoskonaloną wersją Biosilka, ale ja nei próbowałam, więc jakby co to nie ja:P:D jak tylko skońcyz mi isę Biosilk(jakies pół roku?? :o ;) ) to się w niego zaopatrzę

missima tez mam krecone wlosy i fakt sa bardziej proste jesli naloze na mokre wlosy, wtedy sie wygladzaja. Ale kiedy po umyciu juz wyschna, ladnie sie uloza, to wtedy glowka w dol i wcieram we wlosy jedwab - i jeszcze bardziej sie kreca! loczki sa miekkie i sprezyste, moge dac pianke a i tak sztywne nie beda. Polecam! no i pieknie pachnie

Gość całkiem nowa
Mam kręcone włosy i zachęcona wypowiedziami zamierzam sobie kupić wlaśnie ten jedwab,bo moje włoski ostatnio stały sie jekieś słabe,łamliwe i suche.A zawsze miałam taką bujną zdrową czupryne:-( Używam zawsze piinki do włosów aby loki sie ładnie ukształtowały i nie puszyły.No i mam pytanko do wlaścicielek kręconych włosów.Czy jak nałozycie jedwab to jeszcze trzeba dodatkowo używać jakichś innych kosmetków do stylizacji typu pianka właśnia? Chce żeby ładnie wyglądały ale nie chce też ich obciążać tyloma kosmetykami.Pomóżcie

Gość madita
polecam ten jedwab jest na prawde swietny w salonach fryzjerskich mala buteleczka kosztuje 10zl a ja kupuje na alegro juz za 4zl i jest to samo szkoda przeplacac

No różnie to bywa z tym jedwabiem kupowanym na allegro. Ja najpierw kupiłam sobie w sklepie, a za drugim razem na allegro właśnie. I ten z allegro był rozcieńczony. Radze uważać. :)

Gość ulenkaaaa
jedwab jest naprawde dobry, uzywam od dawna i ma piekne wlosy. wczesniej mialam jak siano.

Gość i co z tego że na Allegro
płacisz 4 zł skoro koszty wysyłki to 10?

Gość nie az tyle
ja za wysylke placilam 4 zl.

Gość to wychodzi na to samo
ja płacę za jedwab 8 zł w hurtowni fryzjerskiej

Ja kupiłam na http://www.studio-urody.pl/ (nick na allegro goldwell-prof) i też był rozcieńczony. Normalnie kupuję u fryzjerki i jestem bardzo zadowolona. Jest fajny, gęsty, ładnie pachnie, nie mówiąc już o efektach.. super. Na allegro też bym nie ryzykowała, ciężko znaleźć sprzedawcę, który nie ma negatywnych komentarzy