Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lastiko

czy wiecie że ...

Polecane posty

Gość lastiko

1 - co roku muzułmanie zabijają 90 000 chrześcijan - tak podaje ONZ 2 - co 5 gej ma HIV, a co 200 hetero 3 - feministki szwedzkie chcą legalizacji związków wieloosobowych 4 - w Hiszpanii i Szkocji w oficjalnych dokumentach wykreślono słowa matka i ojciec jako rzekomo określenia homofobiczne 5 - w USA na uniwersyteteach naucza się jak zakładać kondoma po pijanemu ale nie wolno nauczać wstęmięźliwości seksualnej 6 - w krajach Czarnej Afryki odsetek zarażonych wirusem HIV wynosi 10% - 30% itd. itp. taki jest obecny stan cywilizacji ... a na Kafe usiłują to ukryć kasując takie informacje. Chyba wierzą, że jesli się o czymś nie pisze to tego nie ma.

Gość a skad masz te rewelacje o 90
tysiacach? Z jakiego raportu? I o nauce zakladaniu prezerwatyw na uniwersytetach - to maja byc co? - zajecia obowiazkowe? Akurat znam amerykanskie uniwersytety, wiec nie rozsmieszaj mnie. Jesli co 5 gej ma HiVa,a w Afryce 30% jest zarazonych , to ilu tam jest gejow?

Gość najpierw myslec potem pisac

Gość lastiko
akurat w Europie promiskuityzm jest typowy dla środowisk gejowskich natomiast w Czarnej Afryce gejów raczej nie ma, a promiskuityzm jest typowy dla całego społeczeństwa o tym co się dzieje na uniwersytetach USA mozna przeczytać w ksiązce Limaugha "Prześladowanie" co do liczby 90000 zabitych przez muzułman chrześciajn to podały ją parokrotnie media w ciągu ostatnich kilku miesięcy. W tej chwili trudno mi odnależć szybko informację ale ta strona katolicka potwierdza tą informację pośrednio: http://www.kki.pl/piojar/polemiki/kosciol/meczenstwo.html choć rozumiem, że dla ciebie pewnie nie jest autorytatywna jako katolicka.

Gość lastiko
errata: - w USA co 10 gej ma HIV ...

Gość do autora
Mógłbyś napisać ile masz lat?

Gość lastiko
mam 35 lat

Gość czemu w takim razie piszesz
ze wg ONZ? Byłam na wymianie na amerykanskim Uniwersytecie. wiec mnie nie rozsmieszaj z kondonami. To co ktory w koncu gej ma HIVa?? A o HiVie w Afryce akurat wszyscy wiedzą , nie jest to zadna tajemnica ani rewelacja.

Gość gilli
świat schodzi na psy a na amerykańskich uniwerkach to sie ludzie dupią że aż furczy

Gość a studiowales tam
? Socci jest dziennikarzem i nie nalezy jego ksiązki mylic z raportami ONZ. Kto chce, moze sobie poczytac, wiec tez zadena tajemnica Poza tym w Afryce tłuka sie bez przerwy, wiec wiadomo,ze i chrzescijan to dosiega . Z kolei misjonarze na własne ryzykosobie taki los wybierają.

Gość lastiko
a ty czytasz co napisałem ? Tetkt Socciego jest tam wstawiony z konieczności. Informacja o zarażonych w Afryce znalazała się w wyliczance po to aby nikt nie nazywał ostrzeganie przed seksem z Murzynami dyskriminacją !

Gość owszem czytalam piszesz
"jak podaje ONZ" wiec czekam na te wlasnie dane. Co innego sex z Murzynem czy Murzynka w srodku Afryki . gdzie panuje HIV, z racji braku uswiadomienia i złego stanu opieki medycznej ,a jednoczesnie przenoszenia tam na sile cywilizacji białych, poza Afryka dane sa inne, wiec dyskryminacja jako taka ma sie do tego nijak.

Gość lastiko poszedl
drapac sie w głowę.