Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rafaeelka

TAKICH PIEKNYCH SUKNI JESZCZE NIE WIDZIELISCIE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość majua
Mi się nie podobają, bo w większości to bezy. Może trzy takie proste są ok.

Gość 7o6pouip
jak dla mnie to bambuchy i tyle tylko te trzy mi sie podobaj.ą 1-163-18 1-295-27 1-361-3

Gość soy muy talentosa
beza bezy bezie bezy bezą bezie a goście weselni użyją siódmego: o bezo!

nie podobają mi się, nie lubię takich bez, no i mnóstwo dodatków, kwiatki jakieś...zupełnie nie w moim stylu. Ja uważam że najpiękniejsze suknie ma sklep demetrios. i właśnie już mam zamówioną suknię z tego sklepu. http://www.demetrios.pl/ pozdrawiam

Gość niby bezy beznadziejne...
ale te naprawde bardzo ladne

Gość annlenka
najpiękniejsze suknie to firmy La Sposa

Gość bziku
to takie dzieła sztuki. Dół mógłby być mniejszy w niektórych modelach, ale gorsety - aż oczy bola od patrzenia. Piękne.

Suknie bardzo ładne, trochę przesadzone w dodatkach, ale generalnie bardzo ładne :) Mnie podobają się zarówno bezy jak i bardzo skromne suknie :) każda ma coś w sobie :)

Bezy sa super. Najbardziej podoba mi sie 1-361-3. Troszke podobna do mojej tylko z bardziej odwaznym dekoltem. Teraz jest moda na \'Rybki\' i jestem pewna ze jak juz wszyscy beda nimi rzygac to bedzie wielki powrot do tradycji i wlasnie bialej slicznej bezy.

mi spodobała się tylko jedna.Reszta jak dla mnie jest okropna,czułabym się w nich taka wielkaaaaaaaaaa

Gość _Agat
Paskudztwa!Feee

biała beza - fuj jak oglądam te zdjęcia z uroczystości co niekórych duuuużych \"bez\" i powaga nie widzicie tego jak wygląda wtedy taka gruba beza przy tym chudziutkim chłopczyku tzn PAN MŁODY wygląda jak patyczek a MŁODA PANI jak BEEEEEEEEEEZZZZA i to taka zapasiona :p poważnie kiedyś nie były modne rybki bo baby były grube - ja mam rybke i nie wiem co w tym złego - popatrzcie tylko na swoich przyszłych mężów - czy ona naprawde ważą po 100 kg ?? i pasują do waszych kreacji ??

Gość nie czaję
naprawdę nie czaję, po grzyba robią takie koszmarne retusze tych zdjęć??? :O Każda z tych panien musiałaby mieć w przeliczeniu ze 2m10cm wzrostu :o na co oni liczą? No i te talie.. jeśli ktoś ma trochę doświadczenia w pracy z programami graficznymi, może sie zaryczeć ze śmiechu....

musze przyznac że niektóre są super... juz poleciłam ta stronkę znajomym.

Gość nikt nic nie wie hm
mnie sie nie podobaja... wole hiszpanskie z www.suknie-slubne.pl moja suknia bedzie piekna i przede wszystkim-wygodna-zadne tam kola, ktore swoja droga przesmiesznie w tancu wygladaja :D

a mnie denerwuja te hiszpańskie nienaturalne i cyfrowo obrobione suknie i modelki tez przy okazji... CZY WY WIDZIAŁYŚCIE TE SUKNIE NA NORMALNYCH DZIEWCZYNACH...???? SĄ KOSZMARNE...

Gość Esti_ta
Ja wiem czy one takie piękne..za duzo dodatków i te kwiatki łoj... poza tym jak parę moich poprzedniczek uważam że to typowe bezy.nie za bardzo ładne.jest może jesna fajna nei beza ale za to kwiatki kwiatki i jeszcze raz kwiatki...Kwiatkom mówimy nie🌼 Pozdrawiam:)

Gość mozjhgka
przymierzałam te suknie..mimo,ze mam rozmiar 34 wygdladałm w nich jak tłusta baba z bazaru..straszne:/

Gość Women
Droga, mozjhgka! Firma Szarm nie szyje sukienek na rozmiar 34, więc nie wiem jak mogłaś przymierzać taką suknię ;))))) Ja też mierzyłam (mam rozmiar 40) i jestem BARDZO zadowolona z sukni 1-343-4 (właśnie ją zamówiłam)!!!

Gość Women
Nie wiem jakie są ceny u Kariny, lecz w Szarmie ceny według mnie są dostępne jak dla tak profesjonalnie uszytych sukieneczek! Od 1500zł. do 2500zł. można już kupić tę swoją wymarzoną! No i jest bardzo duży wybór, więc dla każdego coś miłego :)

Gość hiszpanskie sa
sliczne, gowno wiesz basienka. nie widzialas tych kiecek w realu, nie dotykalas ich, nie masz o nich pojecia. na dziewczynach wygladaja przepieknie

Gość paskudne są
a te różowe kwiatki :O Kicz i tandeta :O

Gość cadc
Mi się podobają. Ale nie mój styl. Przypominają mi trochę kostiumy teatralne. Kupiłabym sobie wieczorową brązową, jakbym miała...

Gość hiszpanskie sa
do tej drugiej to trza mieć cyc niezły...