Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny Michaś

Gdybym był dziewczyną to nie byłbym sam!

Polecane posty

Gość smutny Michaś

Jestem średni z urody, mam fajny charakter , mam dużo koleżanek, ale jestem strasznie nieśmiały i nie wierze w swoje szanse....Dziewczyny o średniej urodzie zazwyczaj mają kogoś bo nie muszą robić tego kroku, który jest najgorszy....:(

Gość a te brzydkie dziewczyny
?

Gość smutny Michaś
co z nimi?

Gość smutny Michaś
nikt więcej nie napisze?:(

Gość szybko i sprawnie
ja osobiscie jestem brzydalem a z kobietami nie mam problemu to tylko kwestia podejscia

Gość smutna michasia
Hej michas nie lam sie!! ja nie jestem piekna i tez zawsze bylam niesmiala. uwazam ze takie osoby jak ty czy ja nie powinny sie lamac. znajdzie sie ktos ktos cie zauwazya moze nawet juz zauwazyl tylko ty tego nie widzisz. ja sie dopiero po 2 latach dowiedzialam ze moj kolega jest we mnie zakochany!! zobaczysz znajdzie sie dziewczyna ktora pokocha cie za to jaki jestes w srodku. pokocha ta twoja niesmialosc. czase w najmniej oczzekiwanym momencie znajdziesz milosc!! tylko nie szukaj jej na sile bo to jest najgorsze co moze byc!!!!!!! a jesli moge zapytac ile masz lat??

Gość smutny Michaś
23 :( najlepsze lata życia spędzam sam przed tv i komputerem :(

Gość no to wszyscy
brzydcy i nieśmiali przegraliśmy żecie. Dziewczyny nie znajdę, kariery nie zrobię. Beznasdziejny jestem :( nic tylko się powiesić

Gość znaczy się jak
dajcie spokoj, facet ma dziś pewnie nocną zmianę, 20lat więcej i robi sobie z Was jaja ...:o

Gość smutny Michaś
nie robie sobie jaj :(

Gość 34567
nie martw sie, jesteś po prostu głupi:)

Gość znaczy się jak
nudzi Ci się i robisz jaja... TMT to Ty?:)

Gość 34567
=Ja= również jesteś głupi:) jak sie konkretnie nie pacniesz za wczasu w swój głupi łeb to przegrasz życie:(

Gość 34567
Ja się pacnąłem i tak mi już zostało :(

Gość 34567
nadmienie ponadto że siusiam na niedomyte ryjki mamuś podszywaczy:classic_cool: zapraszam do dalszego podszywu:)

Gość i co da zmniejszenie nieśmiałc
na kogoś takiego i tak nikt nie poleci. Dziewczyny mają do wyboru 20 lepszych i z doświadczeniem

jasne.........bo kazda..chce nie prawiczka ;/ az Ty taki doswiadczony- pytales duzo kobiet? hahaha ;p Skad Ci sie takie bezsensowne myslenie wzielo ;/

Gość smutna michasia
ej ja mam 26 lat jestem juz w trakcie rowodu i zostalam cakowice sama!! siedze przed komuterem, nie mam wogole znajomych bo wszystkich przez niego stracilam Ty masz przynjamniej jakies perspektywy. masz DOPIERO 23 lata!! Cale zycie przed Tobą wiec glowa do gory i spojrz na swiat w lepszych barwach!!! CARPE DIEM I TEGO SIE TRZYMAJ kazda chwila twojego zycia czy jestes sam czy z kims jest bardzo wazna. usluszalam kiedys taki tekst "zyje tak zebys czul ze nie zmarnowaleś zadnego dnia swojego cudownego zycia i zebys na koniec mogl powiedziec ze jestes z niego zadowolony!!"

a czy ja pisałem o "takim" doświadczeniu????????? jak masz pierwszy związek w okresie gdy reszta ma za sobą kilka krótszych/dłuższych relacji do nie massz pojęcia jak to zrobić :) Proste.

oczywiście chodzi mi o doświadczenie w tworzeniu relacji z ludźmi, w związku, itp... jak by ktoś jeszcze nie załapał :P

Gość nut
Jezeli ktos jest niesmialy nie znaczy ze jest gorszy. Niektore osoby chcialyby aby ich druga polowka byla niesmiala.

Gość soy muy talentosa
idź do baru gey friendly, udaj zagubionego i uwierz mi, znajdziesz swojego chłopaka przed upływem godziny! kto wie? może to będzie miłość życia?