Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podajcie po angielsku zwroty

wyrazenia jakie najczesciej uzywane sa na rozmowie kwalifikacyjnej

Polecane posty

np do pracy w restauracji lub fabryce . Bede sie telefonicznie kontaktowac z przyszłym pracodawcą i denerwuje sie ta rozmową!!!! prosze podajcie po angielsku o co najczesciej pytaja Pozdrawiam :-)

Gość looo matkooo
telefonicznie? to powodzenia przez telefon jest bardzo trudno sie dogadac szczegolnie z anglikami

Gość onauk
zalezy tez do jakiej pracy...jest roznica miedzy restauracja a fabryka.. Whats your experience/qualification?How long did you work on...positon? Have you ever worked on similar positon before?Have you even worked in UK? Will you be able to work night/evening shifts? Whats your adventages/disadventages? are you flexible? Whats you salary expectation?will you be happy to work in a team?..bla bla..

Gość kiepsko
when are you available to start?

Gość tresheureuse
O kurcze, wspolczuje. Pracuje z Amerykanami, znam angielski, a nie potrafie zrozumiec Brytyjczyka przez telefon:(

E, nie straszcie jej, zalezy od osoby mowiacej, pewnie zadzwoni do niej ktos mowiacy wyraznie (ludzie z recruitment przewaznie tak mowia) i zdajacy sobie sprawe z tego, ze rozmawia z cudzoziemcem. Poza tym nie denerwuj sie, Anglicy sa bardzo mili :)

moze nie bedzie tak zle :) nie straszcie czlowieka az tak ... ja czesto jestem zmuszona dzwonic i zalatwiac rozne sprawy i naprawde nie jest az taka tragedia i lepiej dogadac sie z anglikiem niz z ciapatym :)

Gość nie cierpie
jak ktoś mówi ciapaty

mam pytanie kogo nazywa sie ciapatym, nie bardzo jestem w temacie a z ciekawosci pytam .dzieki pozdro

Gość ja ja ja
Ciapatymi nazywa sie Hindusow i tym podobnych...:P

Tym \"podobnych\" czyli np Kurdow, niewazne, ze to calkiem inne swiaty i kultury :O

Gość london boy
tak anglicy sa bardzo mili,hehe na 100% powiedza ze jezyk masz bardzo dobry,tylko sami sobie zanotuja jak to jest naprawde,jak nie bedziesz sobie radzic to poprostu nie zadzwonnia ponownie.

Oczywiscie, ze nie przyjma kogos tylko dlatego, ze sa mili. Ale swoja uprzejmoscia potrafia rozluznic atmosfere i sprawic, zeby rozmowa kwalifikacyjna nie byla stresujaca.

dziekuje za podanie wyrazeń po angielsku. raczej do fabryki bede próbowała zakwalifikowac do pracy sie poprzez rozmowe tel

teraz dopiero widze jak wyzej nie gramatycznie napisałam a to wszystko przez to ze sie denerwuje bo jutro ma byc ta rozmowa!

Gość gbripqe guvdf
Hello! How are you? And you?

Gość karolinka4356
napisz jak Ci poszlo, powodzenia