Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waww5

zdrada

Polecane posty

Gość waww5

Czy warto zaufać męzczyznie jak już raz Cię zdradziłł??

Gość nie warto

warto. pod warunkiem iz On sam tego chce, czyli chce naprawić wszystko

Gość ja zaufałam
narazie nie żaluje ale zaufanie spadlo.....

Gość dla mnie zwiazek
po zdrawie nie ma juz sensu... Moze i on bylkby wierny potem, ale jak sie czuje kobieta:O?

Gość ja zaufałam
poza tym....nie wieadomo co bylo powodem zdrady...to twój mąż czy chlopak??

Gość no to
Widzisz, ile ludzi tyle odpowiedzi...

Gość waww5
To mój mąż. Zabawił się z moją już byłą przyjacióka

Gość ja zaufalam...
ale faceci to dranie...ale ta przyjaciółka też nie lepsza pewnie go podpuściła dziwka jedna!!!ja się dowiedziałaś bo ja to sama on się nie przyznał dopiero jak zobaczył że wszystko wiem

Gość waww5
Przyjaciółka mi o tym powiedziała,z wielka satysfakcja

Sam nie jestem lepszy ale setnie bym się zdziwił,gdyby moja żona wiedziała i by mi jeszcze zaufała.No ale czasami taki zimny prysznic pomaga tak jak terapia wstrząsowa.

Gość ola111
trudno powiedziec, ja np. mimo ze bym wybaczyla, nie mialabym juz zaufania, i na pewno bym i tak wczesniej czy pozniej odeszla, nie moglabym juz byc z takim, ale czasem zycie jest takie podle, ze albo nie wiemy, albo nie chcemy wiedziec o zdradzie:))) Jednym slowem, dla mnie zdrada to chamstwo, po co sie zdradzac, po co sie oszukiwac, po co sie ranic?? nie lepiej odejsc?? tylko niech nikt nie mowi ze zostaje dla dzieci, bo to stare i nie modne gadanie:)))

Gość ola111
xyzed, wiec widziesz jakie sa kobiety?? jak wybaczaja to pozwalaja na kolejne zdrady:))))) ja nie uwazam zdrady w zwiazku:)))

Gość KLEO88888
NIE WARTO. Chyba ze komus nie przeszkasza, ze facet sypia z innymi kobietami i do tego oszukuje.

Gość ola111
ale sa pary ktore sie nawzajem zdradzaja i to im odpowiada, w takim razie ok:)))) mnie np. taki stan rzeczy by nie odpowiadal:))

zdrada też jest stara jak świat ale po zdradzie świat się nie kończy. Nie znoszę np polityków ale nie powiem ,że nigdy nim nie zostanę bo każdy zdradzający ma duże predyspozycje żeby nim zostać.Czyli co innego myśli ,a co innego robi,co innego mówi :)

Gość zbytnie luzy w spodniach
ot to to -trafiłeś w same sedno - cały Ty - a Twoja żona co, jakaś niekumata jest - że nawet się nie domysla, że jak na noc nie wracasz to domu to znaczy, ze kochanke obracasz?

Gość łeeje
wybaczylam zdrade, zostalam z nim, na krotko, myslałam ze dam rade ale bylo mi ciezko,ta swiadomosc nie opuszczala mnie na moment, juz nie potrafilam pojsc z nim do lozka, cigle myslalam o tym jak byl z ta druga...plakalam nocami, chociaz on bardzo sie starał, kochałam go jak nikogo innego.....i odeszlam..juz nie umiem z nim byc jak kiedys...

zbytnie luzy .... Moja żona jest bardzo kumata ale ja jestem perfekcyjnym skurwysynem i w związku z tym nawet się nie domyśla :p Zadowolona ? :P A poza tym nie zdarzają mi się sytuacje nie wracania na noc do domu :p

Gość do łejeje
Mam identyczną sytuację. Tyle tylko że to mój mąż ... Jak możesz to podaj maila chciałabym pogadać, bo już nie daję rady.

14:47 kusicielka a jeszcze jedno xyzed, ty i twoja kochanka spedzacie nocki razem czy raczej sie to nie zdarza No i tym czasem spadam, zajrze jutro bo jade do pracy Tylko spokojnie tu ma byc nie tak jak na wojnie 14:51 xyzed Zdaża się zdaża No to pa. w sumie to już nie wiem czy to zona jednak niekumata czy Ty tu próbujesz zaistnieć jako ogier - ukrywając przed dyskutantkami fakt, że jednak walisz konia - raczke nazywając kochanką :O:P

Gość łeeje
test_121@tlen.pl prosze bardzo:) zawsze mozemy pogadac

Gość łeeje
waww jestes?

Gość łeeje
waww jesli bedziesz chciala pisac , pisz smiało, prawdopodobnie dzisiaj nie dam rady juz odpisac, ale obiecuje ze jutro napewno..trzymaj sie cieplo

a co mi tam jak szaleć to szaleć :) 00:44 xyzed sc do wtorku bo udaję się na mały wypadzik i chyba wiesz z kim Miłego łikendu Wam życzę. 13:22 xyzed - jedno pytanko jaką wersję sprzedałes żonie? 08:17 xyzed sc. Jak też mogło być? Było super i będzie super Ktoś się pytał co powiedziałem żonie? Jak to co ,że wyjeżdżam i tyle Kotoś może spytać,a co o szczegóły nie pytała? Powiem tak,gdyby nawet pytała,to przecież takie gnojki jak my zawsze mamy coś przygotowane Żonka co chciała,to ma i tyle 14:42 sc xyzed a gdzie byłeś na randce ??oczywiście bez szczegółów.. 14:44 xyzed W Austrii oto wynania palanta :classic_cool:

wyznania oczywiście miało byź :)

no i być a nie byź :D

uwazam, ze nie ma juz zwiażku po zdradzie. Wiem, cos o tym bo sama tego doświadczyłam...

Gość tigra .
xzyzed - znalanlam cie tutaj --- boze widzisz a nie grzmisz!!! ale z ciebie tak jak napisaleś sk....