Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychsss

Prezerwatywy przedłużające stosunek

Polecane posty

Gość krzychsss

Witam. Mam problem z przedwczesnym wytryskiem. Czy ktoś z was stosował prezerwatywy przedłużające stosunek? Jakiej firmy są najlepsze i czy sa skuteczne? Proszę o pomoc

Gość krzychsss
Po kilku minutach

Gość hmmmmmmmmmmmmm..........
to zrozumiałe że chciałbyś żeby trwało dłużej jednak niektóre kobiety i tak nie są zdolne do osiągania orgazmu. Skąd pewnośc że twoja dzieczyna może go osiągnąc?

Gość stosujemy z chłopakiem
prezerwatywy durex z opźniaczem od ok 4 miesięcy i jest naparwde świetnie!wcześniej kończył po 3 minutach.:o polecam

Gość krzychsss
Kiedy jest już po wszystkim pieszczę ją jeszcze kilka minut i osiąga orgazm. Myślę, że gdybym nie kończył tak prędko osiągnęła by go podczas seksu. Ale ja pytałem o gumki a nie o orgazm mojej dziewczyny. Proszę o konkretne odpowiedzi.

Gość akma
ja z moim partnerem używałam durexów przedłużających stosunek. sa dobre, polecam ale po zdjęciu występuje odrętwienie członka, podobno śmieszne uczucie. ale na Twoim miejscu poćwiczyła bym z partnerką stosunek przerywany, jak czujesz ze dochodzisz przystopuj, zatrzymaj sie albo poprostu go wyjmij i tak ze trzy razy. po kilku takich stosunkach nauczysz sie sam siebie kontrolować. mój facet po miesiacu doszedł do perfekcji i nawet do 20-30 minut sie kochamy

Gość krzychsss
Dzięki. A czy przez to odrętwienie facet nie ma mniej przyjemności. To jest spowodowane podobno środkiem znieczulającym.

Gość stosujemy z chłopakiem
teraz nasz stosunek trwa ok 20 minut...oczywiście i tak nie mam orgazmu ale nie o to w końcu pytałeś:P mój facet też narzeka na lekkie odrętwienie "po":D ale czego się nie robi dla kobiety:)

Gość Durexy my mamy
mój się na żadne odrętwienie nie skarżył ;) więc chyba przyjemnośći tyle samo..

krzychsss uważam że należy ustalić przyczynę przedwczesnych wytrysków a nie tylko maskowac problem

Gość takie pyatnie.....
autorze nie masz przypadkiem innego imienia?:P jakbym sowjego chłopakak słyszała:o

Gość mich
witam mam problem z przedwczesnym wytryskiem już po kilku ruchach jestem gotowy.co robić?

Gość kolyndara
Bosz scyzoryk się otwiera jak czytam,że niektóre kobiety nie są zdolne do osiągnięcia orgazmu;/ a facet to zawsze musi mieć z tego przyjemność tak? mój zawsze doprowadza mnie do orgazmu, łechtaczkowy ale jest fajnie ;)

Gość donbrut
DUREXÓW nie polecam, ponieważ środek znieczulający oblany jest po całej prezerwatywie, a to z kolei znieczula narządy kobiece i trudno im osiągnąć orgazm, a nie o to w tym chodzi. Natomiast NewCaress za 3zł są naprawdę dobre i wytrzymałe produkowane dla Unimil przez zachodnią firmę, środek znieczulający jest w formie gęstego kremu, który rozpuszcza się pod ciepłem penisa.

Gość K&T
stanowczo, powtarzam jeszcze raz i głośno STANOWCZO odradzam tych gumek. Po pierwsze seks to przy nich nie jest seks. Patner bardzo mało czuje, przez 30 min kotłuje i nic nie czuje. Następnie dla kobiet też nie jest to zbyt dużą przyjemnością jak czerstwieje mu penis. Uważam, że seks powinien trwać 20-50 minut by przyjemność odczuwali oboje. A poza tym gumki durexa są cienki i podczas stosunku nam pękła. To jest niedopuszczalne by GUMKA PĘKŁA. Pozdrawiam zniesmaczeni K&T

Gość qas
Chyba nikt tu nie powiedział, że pierwszą i podstawową zasadą jest najpierw spowodowanie orgazmu u dziewczyny, a dopiero później siebie. Dlatego radziłbym wydłużyć grę wstępną, a później przejść do "lepszych" rzeczy. A propos wydłużania stosunku, należy ćwiczyć mięśień PC- taki pomiędzy moszną a odbytem (wujek Google zawsze pomaga).

Gość princess19
Ja polecam Durex Performa. Stosowaliśmy z chłopakiem i stosunek się wydłużył. a co do tego stopowania.. to rzeczywiście pomaga. mój chłopak jak czuł, że zaraz dojdzie to zatrzymywał się i w tym czasie się np tylko całowaliśmy, a potem wznawialiśmy stosunek i wytrysk następował o wiele później ;) trzeba się tego nauczyć. i co do tego orgazmu u kobiet.. nie znoszę, kiedy padają słowa, że kobieta nie zawsze go osiąga i bla bla bla, z czym się zgodzę, ale co z tego ? mój chłopak zawsze podczas stosunku stymuluje mi tamto miejsce na dole ręką i wówczas dochodzę. jest to orgazm łechtaczkowy i taki mi wystarcza i jest super. co to za seks, kiedy tylko facet czerpie z niego przyjemność, a kobieta ma tylko rozłożyć nogi .. paranoja.

Spróbuj może naszej nowej prezerwatywy Durex Performax Intense? Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na jej temat zapraszam Ciebie na tę stronę durexmowi.pl/performaxintense. Jeśli masz więcej pytań, możesz je zadać naszemu ekspertowi tutaj durexmowi.pl. eRzecznik Durex durexmowi.pl

Gość romoniak
Ja korzystam z pjur med pro-log. To jest taki spray :) Dobrze się sprawdza, także mogę spokojnie polecić :)

Gość Hutres3dsd4daa
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra od Doktora jest swietna.

Gość gość
Pasante delay (jak performa) na www.pasante.com.pl

Gość gość deja vu
Unimil MaxLove - bezkonkurencyjne! możesz mi zaufać, sam ich uzywam. Chociaż teraz juz nie tak często. Z czasem się wszystko zmienia ;) Kupuj i nie pytaj o opinie:) Bawcie się dobrze ;)

Gość gość
Cholewy od gumofilcy

Gość ihijjj
Ja bym polecał ze swojego doświadczenia taki krem jak Swiss Medical. Ja to akurat stosuję żeby się znieczulić w miejscach intymnych i działa bardzo fajnie. Nakładam parę minut przed i mogę działać z zoną faktycznie długo :) Ten krem jest o tyle fajny, ze ma dobre stężenie lidokainy, także wystarcza na długo. Można kupić bez recepty na stronie zenn.pl.