Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salineczka

DLACZEGO MAM CHETKE NA MLODSZEGO??

Polecane posty

Gość salineczka
aa chcice mam ,jak najbardziej ,pogalopowalabym na jakims mlodym facecie:))

oj Salineczko! nie ma to jak zgrabny jedrny tyleczek i ladna buzka...no i sprzecik niezawodnie dzialajacy..!

Gość miauczydelko.
Dzię znów mam chcicę na młodszego, pomimo iżwczoraj kochałam się analnie z wieloczynnościowym robotem kuchennym za 39,99zł z dyskontu spożywczego Biedronka. :classic_cool:

Gość salineczka
echhh wiem miauczydelko oczym myslisz......widze ,ze podszywacz to jakis 50 letni impotent.:))

hmmm ..nie uczeszczam niestety do biedronki....Drogi podszywaczu...ale gdyby mi moj Mis zapodal takiego robocika to ....hahahaahahahahahah...

Gość salineczka
podszywaczowi proponuje film z serii ,,ja impotent,, i zakup ssacej maszyny ,,robowagina,,:))

Gość salineczka
miauczydelko oby ten analny robot nie byl z pzreceny moze byc tak samo uszkodzony jak podszywacz:)))hehhhe

ooo tak...a moze pan podszywacz lubi dogodzenie sobie robocikiem ...bo ja wlasciwie jeszcze akurat takiego sprzetu nie probowalam ..nawet bym na taki pomysl nie wpadla...aczkolwiek jak on tak lubi ...to co chlopu zabraniac...niech sie bolcuje!

Gość miauczydelko.
Aktualnie nie potrzebuję wieloczynnościowego robota, ponieważ dziś zdeflorowało mnie pięciu wielkich Murzynów z plemienia Hutu. :classic_cool:

Gość salineczka
achh to by byla radosc z tymi murzynami........szkoda ,ze tobie nie staje drogi podszywaczu

dobre......tyle ze.....nie deflorowalo bo nie mialo czego deflorowac....a po drugie...NIE LUBIE MURZYNOW! i zeby mi palace obiecywali to nici z seksu....polakow jest tylu ze na nich sie skupiam ...choc musze sie przyznac ...ze skupilam sie od 2 miecy na jednym .....i na razie niech tak zostanie!

Gość salineczka
ale zmiana tematu nastapila,mialo byc o swierzych mlodych meskich tyleczkach i nietylko

Gość Jak to nie staje
Muszę pryzynać, iż regularnie masturbuję się przed plakatem niewolnicy Isaury, po czym udaję się na pobliskie bagno w celu skonsumowania spleśniałej kiełbasy toruńskiej, mającej zbawienny wpływ na moją potencję. :classic_cool:

Gość salineczka
aa czyli chodzisz do tesco na miesne stoisko... gratulacje:))

Gość salineczka
pa mialczydeukooo:))

Gość prawiczek1987
a mnie kreca starsze kobiety...niestety nie moge takiej znalezc:(

Gość do..Salineczka
Skarbie jestem zainteresowany, mam 24 latka, strasznei kreca mnie 29 ;) hm.. nie chcialbym brac, chce dawac jak najwiecej... gdzie mieszkasz?

Gość Kazik idź spać bo Bożena
twoja żona sie martwi

Gość ach...

Gość ach...
no ja mam też młodego kochaśka...jest śliczny a ja jestem grubo po trzydziestce...

A mlodsi mają ochote na starsze od siebie kobiety:) Ja bym dał duzo zeby przespać się i to nie 1 raz ze starszą kobietą a mam 22 lata :) Tylko to starsze kobiety wolą starszych :)

Niekoniecznie wolimy... po prostu, starszy mężczyzna jest dla dojrzałej kobiety bezpieczniejszy, bardziej przewidywalny... Taki dużo młodszy jest na pewno bardzo atrakcyjny fizycznie, ale nie każda ma odwagę zaryzkować.

Nie koniecznie nie raz młodszy potrafi się lepiej zachować niż nie jeden starszy :) co tu ryzykować aalbo bedzie przzyjemnie albo nie bedzie :)

Gość Figlarko
Jak 55 to Twoj wiek to bylem z panią w Twoim wieku.. Zaryzykowała i nie żałowała:) Ty moze tez powinnas..

W pewnym momencie zaczelem sie zastanawiać czy to nie horoba że tak strasznie działają na mnie starsze kobiety ode mnie