Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salineczka

DLACZEGO MAM CHETKE NA MLODSZEGO??

Polecane posty

Gość cukieras**88
mmmm wspaniała sprawa być z taką kobietą figle i szlaeństwo głarantowane ;p , wiem co mówię

Gość elewea 276
bo się starzejesz

Zapewniam cię kochana, że jestem w nie gorszej formie niż niektóre trzydziestolatki.

Gość mlody dlugodystansowiec20
więc napisz na gg:24951173, jestem otwarty na wszystko, malo ważne z kad jestes, moge dojechac

Gość mlody dlugodystansowiec20
wszystkie chetne dojżalutkie slicznosci pisac!!

Gość leoncjooooooo
w ramach pokuty za grzechy moczę 3 razy dziennie sprawcę mych życiowych nieszczęść w święconej wodzie a następnie poleruję irchową szmatką by jego uświęcona dostojność nabrała odpowiedniego blasku :)

W odpowiedzi na główny wątek... Bo nad młodszym może panować, czuć się jak nauczycielka, tak mi się wydaje. I co tu dużo ukrywać. Dwudziestolatek może znacznie więcej niż pięćdziesięciolatek...

Simplus_Maximus - odpowiedziałem na główny wątek tylko. A czy założyła to kobieta? Wątpię... Szanse oceniam powiedzmy na 20%.

Gość po 40 dekadę
fanael75@wp.pl--Jestes blizej 40 tki,wiec idąc tokiem Twojego rozumowania musisz być gorszy w łożlu od dwudziestolatka. W ostanich 5 latach miałam do czynienia z rózna grupa mężczyzn w wieku od 20-50. Było ich 15. Tylko jeden z grupy 20 latów wykazał sie w łózku i nie miał kłopotów.Inni konczyli zbyt wczesnie.Owszem,powtorki były,ale ja przekłądam jakość nad ilość. Miałam dwóch prawie 50 latków.Seks z nimi był superrrrrrr. Uwazam,ze z kazdym facetem seks moze byc super oby nie miał jakichs kłopotów z tym. To samo dotyczy sie kobiet.Kobieta młoda,która ma temperament bedzie taka sama w łzku jak ta dojrzała i doswiadczona. A dojrzała nie zawsze oznacza dobra w łozku i doswiadczona.

W sumie to przyznaję rację Tobie. Żlo to może ująłem w poście wyżej. Nie można generalizować - ilu ludzi - tyle jest technik seksualnych. Hmmm... Też wolę jakość...