Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onna20

podpowiedzcie

Polecane posty

Gość onna20

jak zrobić facetowi loda?

Gość vvrer
o chyba proste...

Gość nadjjaaa82
popróbuj na bananie :)

Gość nastia123456
Składniki: o,5 litra śmietanki 30%, 15 dag cukru, dwa całe jajka, dwa żółtka, dodatki smakowe - np. kawa rozpuszczalna (rozpuszczona w malutkiej ilości wody), wiórki czekoladowe, truskawki... Jak przyrządzić? Jajka i żółtka ubijamy na parze razem z cukrem. Kiedy ubiją się na pulchną masę ściagamy z pary. Ubijamy na sztywno mocno schłodzoną śmietankę (ciepła się nie ubije). Wszystko delikatnie mieszamy. Dzielimy na porcje. Dodajemy dodatki. Rozlewamy do kubeczków. I do zamrażalnika :)

Gość xfn fbh b
nasta teraz to wykazałas sie oryginalnością Ci powiem... :O

technik jest wiele:-) można lizać z zewnątrz, lizać ssąc(byle nie gryść za mocno, najlepiej na początku wcale) najwyższą szkołą jest połknięcie- wpychanie jak najdalej do gardła, ale nie każda kobieta to potrafi- odruch zwrotny dla większości jest nie do pokonania... można dodatkowo pomagać sobie ręką, pieścić jądra... miłej zabawy

Gość gryźć
się pisze analfabeto :P

Gość xfn fbh b
wepchnij sobie pare razy banana jak najgłebiej w gardło...i zobaczymy czy Ty przeskoczysz odruch wymiotny :P

Gość Achek
ale wy jesteście wredni ludzie, ja liżę mojemu na różne sposoby, na zewnątrz, lub ssanie, też mi nie wychodzi z gardłem ale ćwiczę a on mi pomaga już połykam więcej niż 3/4 przy pełnym staniu, ale fajne jest to jak mój mężczyzna musi wstać wcześniej coś załatwoć a mu się nie chce to budzę robiąc mu loda wtedy wstaje uśmiechnięty