Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktomabyc

Rozmowa kwalifikacyjna????????????!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jaktomabyc

Pada pytanie proszę powiedzieć praę słów o sobie ? Jak zaczynacie i o czym mówicie? Przedstawiacie się ? Mówicie ile macie lat??

Gość Witam i pozdrawiam
Ja bym powiedziała coś o cechach charakteru.

Gość jaktomabyć
Czyli rozpoczynam rozmowę od :jestem ambitna sumienna itp itd. Bez żadnego wstępu ??

Gość papierek lakmusowy
Możesz 1. powiedzieć wierszyk lub 2. zaśpiewać piosenkę albo 3.stanąć na jednej nodze. Albo kombinacja 1+2 albo 1+3.

Gość Mówie ile mam lat
jakie szkoły skończyłam, gdzie ostatnio pracowałam... potem rozmowa sama się rozwija.

Gość karolinka4356
przede wszystkim to na rozmowie kwalifikacyjnej sie nie staje na srodku, nie odslaniaja kurtyny i czekaja na to co sie bedzie dzialo, przeciez wchodzisz na rozmowe i padaja jakies pytania, nie? to na nie sie po prostu odpowiada, a to zeby zrobic wrazenie to juz inna bajka

Gość Witam i pozdrawiam
Zawsze musisz sobie przygotować odpowiedź na pytania: opowiedz coś o sobie; podaj swoje 3 zalety, (wtedy odpowiedasz z myślą o tym stanowisku); podaj swoje 3 wady, (wtedy staraj się podać takie wady, żeby były zaletami np. jestem zbyt dokładna, zbyt ambitna)

Gość Krysiakk
niekoniecznie musisz podawac wady ktore sa zaletami; moga byc takie, ktore potrafisz rozwiazywac np: nie mam pamieci do nazwisk, ale staram sie je zapamietac kojarzac z twarza, zachowaniem, ubraniem itp; czyli wykazujesz wlasna inicjatywe, umiesz rozwiazac problem; te zbyt ambitna, zbyt dokladna sa zbyt banalne, podaje je kazdy i nie na kazdej rozmowie to wystarcza, zwlaszcza jak pierwszy etap prowadzi osoba z HR