Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lussia

na rozstaju drog

Polecane posty

Gość lussia

Mieszkam obecnie we Francji. Od kilku miesiecy spotykam sie z algierczykiem - muzulmaninem. Poki co jest naprawde ok, choc ostatnio kolezanki z "doswiadczeniami" w tej kwestii odradzaly mi taki zwiazek na dluzsza mete. Zadna z nich nie potrafila przetrwac dluzej niz rok. Znalazlam ostatnio reportaz z organizacji "Kobety - kobietom" z ktorego wynika ze w europie do 3 roku malzenstwa rozpada sie 44 % malzenstw muzulmanin - chrzescijanka, a pomiedzy 3 a 5 okolo 37%. w sumie to nie slyszalam o udanych takich malzenstwach, zna ktos moze takie, trwajace dlugo? bo ponad 80% do 5 roku to jakby troszke duzo. czy moje obawy sa bezpodstawne? Jestem juz w takim wieku ze chcialabym zalozyc rodzine...

Gość lussia
nikt mi nic nie napisze?

Gość altana
lussiu, a co z uczuciem ,za mało piszesz o was, ale jeśli już teraz masz obawy....

Gość lussia
chyba go kocham, ale zawsze gdzies w podswiadomosci tkwi "to" ostrzezenie

No ja znam takie małżeństwo, mam sąsiadkę chrześcijankę która ma męża muzułmanina, już są dlugo razem i mają troje dzieci, najstarszy ma 7 lat. Nawet byli wszyscy razem w jego kraju miesiąc i normalnie wrócili. Ale ciekawa jestem czy są szczęśliwi, wiele razy mnie korci żeby pogadać z nią o tych sprawach ale tak glupio.