Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam...

Facet mnie namawia na seks...

Polecane posty

Gość tak tylko pytam...

jestesmy ponad rok dokladnie 1,2 tez bym chciala ale im wiecej o tym mowi tym bardziej mi sie odechcewa... ule, nie ulec ? :P

..oto jest pytanie... Trudno doradzić nie znając faceta i nie znając Ciebie. Nawet gdybym znała, nie odważyłabym się doradzać w takiej sprawie. Chyba sama powinnaś wyczuć. :)

Gość odkrywca ameryki
daj spokój, tylko zboczeńcy uprawiają seks- bądz twarda i idż na całość- zachowaj dziewictwo do końca życia. Tylko świecki celibat daje prawdziwą radość

Gość zosia_samoooosia
moze dodam,ze mam 19 lat on 21 oboje nigdy tego nie robilismy :) chce ale wkurza mnie,ze mi non stop o tym nawija... ja chce isc z nim ale tak wiecie sama z siebie a nie dlatego,ze on chce... ale ja tez w sumie chce :D boje sie tez,ze to nie ten chociaz pewnie ten :P , wiem ze dziewictwo to żaden klejnocik ktory trzeba chronic ale miloby bylo zrobic to tylko z jednym...

Gość zosia_samoooosia
to ja tylko weszlam pod innym nickiem,upssss :P

Gość jak ty nie dasz to
pójdzie gdzie indziej, i tak podziwam - długo wytrzymał to jest niezdrowe w tym wieku (ogónie nastoletnim) powstrzymywać tak długo potrzeby.. on musi rozładować.. nie namaiwam, tylko postaw się w faceta sytuacji - oni są troszkę inaczej skonstruowani, zarówno psychicznie jak i fizycznie

Gość no to o co chodzi
powiedz mu ze cie to wkurza jak on ciagle o tym nawija :) moze i bys chciala ale na pewno nie jak on tak dalej bedzie nawijal :)

Gość zosia_samoooosia
chce z nim to zrobic i to bardzo,wmawiam sobie,ze tak naprawde nic nie trace... jezeli okaze sie ze to nie ten trudno...

Gość zosia_samoooosia
zastanawiam sie też ile moglabym od niego kasy za to wziąźć ? jak myslicie 100 zl to nie bedzie za duzo ?

Gość zosia_samoooosia
ale ja mu chce dac, tylko sie boje hehe

Gość zosia_samoooosia
podszywaczu kochany tak nisko mnie cenisz, szkoda:*

Gość zosia_samoooosia
ale z drugiej strony co mi po tym dziewictwie ? przeciez nie jestem puszczalaska... zrobie to tylko z jednym... chlop mi tak tlumaczy i moze ma racje...

zacznijcie od pettingu, jakiś pieszczot zaawansowanych na początek. Nie trzeba straciś dziewictwa żeby okazać sobie czułość i intymną bliskość, a zarazem osiagnąć satysfakcję seksualną

Gość zosia_samoooosia
chcialabym ale troche sie krepuje ,zwlaszcza dolnych partii ciala... ciezko przelamac wstyd...

no to lepiej powoli się poznawać i poznawać swoje reakcje, niż \"dać mu\" idąc na całość. dokąd się wstydzisz nie powinnaś zaczynać seksu, taka jest moja rada.

Gość zosia_samoooosia
masz racje, dziekuje :)

Gość Ankaa21
a ja mam chlopaka w moim wieku i jeszcze nie doszlismy do tych rzeczy, petting owszem ale nic wiecej, i chociaz on napewno by chcial to nie robimy tego jeszcze, a jestesmy ze soba 8 miesiecy, niekotrzy moze maja jakies specjalne potrzeby seksualne ze musza non stop i tylko po to tworza ze soba zwiazek my naszczescie mamy wiele innych rzeczy ktore nas lacza a na seks przyjdzie czas w przyszlosci jak bedziemy oboje gotowi :)

Gość zosia_samoooosia
ja wlasiwie peeting tez, ale on nie bo mu nie pozwalam na zbyt wiele ze skrepowania...

Gość Ankaa21
Jesli sie przy nim krepujesz tzn ze nie masz do niego zaufania tak naprawde i widocznie to jest chlopak nie ten z ktorym to powinnas zrobic, chociaz zalezy jak postrzegasz seks, bo jesli jaka zwykla rzecz jak mycie naczyn to mozna to robic z kim sie chce, jesli jednak bardziej uczuciowoo i wartosciowo to lepiej nie rob ego z kims kogo sie wstydzisz. powodzenia.

Gość prezenterka
Niepokojace jest to ze facet ma schize na ten temat i wywiera presje. Po prostu uswiadamiaj mu jakie masz odczucia jesli tak postepuje i ze efekty sa przeciwne od zamierzonych przez niego. Poza tym namawiaj go na rozmowy o waszej wspolnej przyszlosci.

Gość zosia_samoooosia
dobre,ale jak zapytac taktownie o nasza przyszlosc ? tak zeby sie nie pzrestraszyl :D

Gość zosia_samoooosia
ale jestem z nim ponad rok... tylko z mojego punktu widzenia (kobiecego) ja mam takie przeswiadczenie,ze cos strace... chce to z nim zrobic,tylko sie troche boje... boje tego co bedzie pożniej

Gość yoyoyoyoyoyo
prezenterka - nie filozuj :P

Kurde ty to masz problem... U mnie to ja chce a moj facet mowi ze powinnam jeszcze poczekac :P

Gość zosia_samosiaaa
ile masz lat ? i robilas to wczesniej ? czemu on chce czekac ? juz go lubie :D

Hehe mam 17 lat ze soba jestesmy od 2 lat i ja mu mowie ze chce i ze jestem gotowa a on mi mowi zeby jeszcze poczekac :) Wiesz...to ze nie chce tego zrobic oznacza ze jest dojrzaly i nie zalezy mu tylko na seksie,no ale ja bym juz chciala hehe mam chcie :P A i nie robilam tego jeszcze

Gość men12345
Z tego co mówisz widać że młoda jesteś. Poczekaj. Po co ci seks...potrzebujesz tego? Do seksu dochodzi się przez pieszczoty. Uczcie sie oboje siebie pieszcząc się...to wspaniałe doświadczenie. Powoli odkrywajcie swoje ciała .Wtedy bedziesz wiedziała ile chcesz i na ile jesteś gotowa. Dobrze ci tu niektórzy radzą...więc zastanów się.

Gość zosia_samosiaaa
17 oł maj god :( ja mam duzo wiecej lat to wyobraź sobie jaka ja mam chcice:P tylko sie boje,ze mnie przeleci a okaze sie,ze to nie ten wlasciwy...

Wiem wiem :) pieszczoty i poznawanie cial juz mamy za soba...

Gość zosia_samosiaaa
nie jestem mloda... troche ściemnialam z wiekiem , tak na prawde mam 24 lata on 27 :P