Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mychaaaaaa

dziwny okres. Doradzcie.

Polecane posty

dziewczyny mam dziwy okres. Przewaznie moj okres trwa 5-6 dni ... przy zcym 3 obfite. A teraz mialam 2 dni obfite 3 dnia prawie w ogole nie mialam okresu niewielkie plamienia... a dzisiaj (4 dzien) mam go troche wiecej niz wczoraj... ale mniej wiecej tak jak zawsze 4 dnia. Dziwi mnie czemu wczoraj prawie go nie mialam... w ogole teraz jest taki... inny... taka jasna krew... sama... ach nie wiem co mam myslec. Miala ktoras z was tak? prosze o porady

Gość akma
a uzywasz tamponów czy podpasek? bo po tamponach może się zdażyć ze do półtorej doby w środku okresu nie ma krwawienia. ale z kąd ta biała wydzielina to nie wiem, może masz infekcje. jak jest u Ciebie z upławami?

Gość ghgfhgfh
ja mam zwykle trwajacy 5 dni przyczym pierwsze 34 bardziej obfite a potem to juz tylko plamienie a mialm ostatnio jakis czas temu ze praktycznie tylko jeden dzien w srodku taki obfity bardziej a reszta to palmienie ake juz mam normalnie

Gość akma
u mnie z okresami jest różnie. wiem że krew może być jasna pod koniec okresu jak sie miesza ze śluzem czy w trakcie podniecenia ale mysle że nie są to niepokojące objawy. może masz plamienia. bieżesz tabletki? chociaż i bez nich czasem zamiast okresu są tylko plamienia 3-4 dni raz troche raz wcale a raz tak jak w pierwszym dniu

hm... chyba dobrze mialam jakas infekcje ale wyleczylam ostatnio. Uzywam podpasek:(

Gość akma
nie znam sie na tym specjalnie ale to mogą byc plamienia, jak masz okres już długo(6-10lat) i Ci sie nie zdażało wcześniej to pewnie z powodu tej infekcji i tego co brałaś jak sie leczyłaś. a jeśli krócej to wiedz że na plamienia czy nierównomierny okres to tez dieta ma duży wpływ i tryb życia

mozesz byc. bo czasem na poczatku wystepuje wlasnie taki inny niz normalny okres. normalnego zaden zarodek nie przezylby. moglo to tez byc samoistne poronienie. zrob test na wszelki wypadek.

kurcze... kochalam sie w dni nieplodne stosunek przerywany... myslalam,ze nic nie bedzie ;( juz nie wiem co mam myslec... ach. Chyba ze w poprzednim cyklu bym wpadla chociaz dostalam normalny okres:( minelo 13 dni od stosunku tego ostatniego.... nie wiem czy uwierzylabym testowi...

owulacja moze sie zawsze przesunac a stosunek przerywany to nie jest zabezpieczenie. pozatym jak mowie, jesli doszlo do zaplodnienia i przez dwa dni mialas normalny okres to mozliwe, ze to bylo poronienie samoistne. czasem tez tak bywa, ze na poczatku ciazy ma sie krwawienie ale slabsze i krotsze niz normalnie. dlatego zrob test bo dbanie o siebie we wczesnej ciazy jest bardzo wazne. ze nie wspomne o tym, ze ew. latwiej jest usunac kilkutygodniowy zarodek niz dwumiesieczny plod.