Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cold_Cat

Auriderm + Metronidazol

Polecane posty

Nie orientuje się ktoś przypadkiem czy można najpierw posmarować twarz Auridermem, odczekać trochę, a potem nałożyć Metronidazol? :)

Na litość boską, nikt tu nie ma problemów z naczynkami i nie używa Auridermu? ;)

ooooo, nie jestem sama! a pomaga Ci ten Auriderm? On jest na receptę????ile kosztuje? napisz koniecznie jakie wrażenia, czy zmniejszył Ci rumień i uspokoił naczynka! ja osobiście nie mam żadnych pzeciwskazań co do stosowania kilku kosmetyków na raz, no ale każda cera jest inna... napisz mi proszę więcej o tych kremach, których używasz! pozdrawiam:)

dlaczegóż to? a jeśli nie w komplecie, to jeden dzień Auriderm, a drugi Metro i tak na zmianę? tak lepiej?

Cold_Cat odezwij się! Jak kuracja Auridermem? POMAGA? napiszcie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hmm Aga
Ja płaciłam za Auriderm 67 złotych i sprzedali mi bez recepty.Miałam wylew pod okiem wiec dlatego go stosowałam, ale czytałam gdzieś na forum, że kobiety używały go na naczynka.Dermatolodzy nawet go przepisują, gdyż jest to krem a właściwie żel stosowany po operacjach plastycznych twarzy, na wszelkie krwawe wylewy, wybroczyny, krwinki.