Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blandina

Kto zna jakiś dobry samoopalacz?

Polecane posty

Chciałam kupić jakiś dobry samoopalacz może ktoś mi doradzi, na który warto zwrócić uwage ?????

Gość dax
samoopalacz w piance firmy Dax Cosmetics. skora nie jest pomaranczowa tylko taka bardziej naturalna i szybko sie wchłania. kosztuje okolo 17-20 zł.

Gość fdsdfs
cera musnieta sloncem garniera. przynajmniej nie ma zaciekow.

Gość soraya
też jest ok, ale dośc szybko schodzi. i pamietaj o peelingu przed nalozeniam samoopalacza i balsamu lub kremu na łokcie, kolana, stopy, przeguby, rzęsy...

Gość niebieskoooookaa22
Avene i podobniez La ROche Posay jest super

Gość Rudra
Mam świetny samoopalacz w spreju Kolastyny, użyłam go dwa razy ale zrezygnowałam z opalenizny na rzecz szlachetnej bladości. Jak chcesz to mogę się ca coś wymienić :)

Gość niebieskoooookaa22
ja mam AVENE i nie zauważyłam żadnych smug jak ktoś ma b. jasną karnację to może mieszac samoopalacz+krem nawilżający= mniej intensywny efekt:) (?)

Gość Soraja mi pasuje osratnio

Gość Rudra
Ja jestem biała wręcz, chciałam być opalona. Niestety jestem modelką, w tym wypadku ultrabladość jest moim atutem, pasuje. I nici z opalenizny :(

Gość Jola jowialna
tak sie składa ze mam swietny domowy (babciny) przepis miłem panie:D wystarczy 20 opakowań starych ,poczciwych prince polo połozyc na 10 min koło kuchenki zeby nieco przymiekły,nastepnie ubeblać sie tym od góry do dołu i juz :) efekt murowany! :D🖐️

Gość Rudra
Ten Kolastyny jest super, można nakładać z balsamem i wtedy efekt jest bardzo delikatny. Albo sam, równomiernie rozpryskując mgiełkę, jest trochę podobny do olejku.