Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się bardzo

Zemdlałam dziś 2 razy - dlaczego??

Polecane posty

Gość boję się bardzo

Zaczęłam 6 tydzień ciąży. Dotychczas było wszystko o.k., objawów prawie żadnych. Słyszałam, że we wczesnej ciąży sex jest niewskazany, bo macica w trakcie orgazmu się obkurcza i może dojść do poronienia. :( Mimo to - dzis kochaliśmy się z mężem (mialam orgazm). Leżliśmy jeszcze chwilę, po czym poszlam do łazienki wziąć prysznic. Nie będę opisywać wsyzstkiego co bylo potem, bo to dluga historia, ale wyszlam spod prysznmica niemal od razu, bo dostalam mroczków przed oczami, usiadlam, poczulam, że zemdleję. Chwilę potem oprzytomnialam trzęsąc się na podłodze w jakichś drgawkach :( (zemdlałam) Podnioslam się, usiadlam znowu, po czym polecialam do pokoju, żeby sie położyć. Jednak gdy tylko weszlam do pokoju, zrobilo mi sie ciemno przed oczami i za chwilę "obudzilam się" na podłodze, pod szafką. (Zemdlalam znowu) Wstalam, połozylam sie zlana zimnym potem na łóżku :( Myślałam, że to już koniec; że to jakieś poronienie, że umieram!! Nie mialam jednak żadnego plamienia, krwawienia, nic. Co się stalo? Ktoś to potrafi wytlumaczyc? Czy to mialo związek z tym sexem?

Gość w ciąży to normalne
ale tak nie do końca- zdarzają się omdlenia, ale to nie jest ok więc DLACZEGO NA BOGA NIE POJECHAŁAŚ CZY CHOCIAŻ ZADZWONIŁAŚ DO GINEKOLOGA?????

ja tez mialam omdlenia podczas ciazy... o dziwo wlasnie mdlosci nie..tylko omdlenia. Raz nawet karetka zabrala mnie ze sklepu bo tam tez odlecialam. Ale badanka byly ok..Dziecko urodzilo sie zrowiutkie.... i ma juz 8 lat:) Zapytaj ginka... Ale moze juz taki z nas \"model\":)

Gość co o tym sądzicie
Może masz za niskie ciśnienie?

no własnie Ja zawsze mialam nizsze.. i przypuszczam ze to tez moglo byc przyczyna. Dlatego dobrze ginowi o tym powiedziec...

Kochana nie martw się ja byłam 7 razy w ciąży i urodziłam wszystkie dzieci zdrowe. Zawsze miałam omdlenia do 3 mieś. kilkakrotnie zupełnie zemdlałam. Prawdopodobnie masz niskie ciśnienie, porozmawiaj z lekarzem, mimo wszystko omdleń lepiej unikać mogą być przyczyną niedotlenienia dziecka. Twoja położna powinna udzielić ci rad co należy robić aby takie sytuacje nie zdażały się zbyt często.

mi zadrzylo sie ok 10 tygodnia tak za dobrze to juz nie pamietam ale rano kiedy robilam sniadanie zaczelo mi sie robic goraco krecic w glowie mialam duzo sliny jak na wymioty czarne plamy przed oczami po prostu odplywalam i zalal mnie pot jak nigdy wciazy nie mialam mdlosci i cisnienie bylo zawsze dobre powiedzialam o tym mojej gin a ona poradzila mi \'zanim wstaniesz z lozka zjedz cos jakis herbatnik moze byc -dobre co zdarzylo mi sie tak jeszcze dwa razy ale wieczorem i bylam po kolacji tylko tych herbatnikow nie jadlam ;-p synek urodzil sie zdrowy

mi się czasami rano zdarzało, że nagle robi mi się duszno i gorąco, kręci mi się w głowie, więc nie czekam tylko szybko siadam albo kładę się chociażby na podłodze, wołam kogoś żeby otworzył okno i zaraz przechodzi. Tak mi się działo w okresie kiedy miałąm dosyć niskie ciśnienie, teraz jak się już trochę unormowało to raczej coś takiego się nie zdarza;)

Gość patichris1
gdy bylam w ciazy,rano wymiotowalam -zawsze!do 4,czy 5 miesiaca bylo mi niedobrze!a mialam szczegolnie takie dusznosc w sklepach ,az myslalam ze zemdleje ,tak sie slabo czulam!

Gość skorpionka kolejny
temat o twojej ciazy.Bosch niech te 9 miesiecy bszybko przeleci bo mozna z Toba zwariowac

Gość tojalon
a moze to teraz ujawnia się padaczka u Ciebie - bo piszesz o drgawkach....

Nie straszcie dziewczyny- to dobrze o niej świadczy że traktuje swoją ciążę poważnie.

Gość filizanka tea
Skorpionka nie musisz sie ukrywac pod innym nikiem

Gość gość
To temat z 2007