Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcie

antybiotyki+microgynon i kurcze pekla gumka heeelp mam dosc pomozcie

Polecane posty

Gość pomozzzcie

unimilka plemnikobojcza juz drugo raz tylko pekla w trakkcie stosunku chlopak zaraz ja wyciagnal no ale :( co ja mam zrobic w tej sytuacji tabletki biore od 2 lat

Gość pomozzzcie
:(

Gość ona 20
no to czym sie martwisz jak bierzez tabletki? nie ma czym a unimile plemnikobojcze od zawsze pekają;/

Gość pomozzzcie
powiedzcie grozi o czyms?? jeszcze sie poklocilam z facetem z powodu tego bo kochamy sie teraz w gumceno a ja jestem bardzo przerwrazliwiona i ciagle sprawdzam czy jest ok no i stalo sie ;/

Gość pomozzzcie
tak biore tabletki ale od 10 dni i antybiotyki :(

Gość pomozzzcie
nie ma dokladnie nazwy ale pisze ze te na infekcje no a moje sa na zapalenia pecherza i cewki a o chyba infekcja :( dodam ze do wytrysku nie doszlo no ale zawsze cos tam jest :(

ale mi chodzi czy to sa antybiotyki na bazie pencyliny ampecyliny tetracykliny sprawdz w ulotce w skladzie antybiotyku a tym zawsze troche to niemysl o tym tak jak bys byla wogole niezabezpieczona jestes tylko antybiotyki moga obnirzac ich skutecznosc a nie calkowicie eliminowac ich dzialanie

Gość pomozzzcie
pszczolko dziekuje za odniesienie na duchu i tak jestem zalamana zabezpieczamy sie i tu jeszcze psikus :( niestety moje antybiotyki maja wplyw na tabletki :(

Gość pomozzzcie
hahawiesz mam 22 lata i na pewno doroslam po to sie zabezpiecza zeby nie zajsc w ciaze tak?? moze ty nie doroslas po to jest to forum zeby sie pytac dziewczyn ktore cos wiedza

ale sama piszesz ze nie doszlo do wytrysku wiec czym ty sie tak martwisz jeses zabezpieczona najlepiej zadzwon jutro do lekarza ginekologa i przedstaw mu sytlacje on powinien doradzic ale według mnie to nic sie niewydarzy i niestresuj sie tak.

Gość pomozzzcie
tak myslisz?? chodzi o to ze raz pekla mi juz gumka jestem przwrazliwiona wzielam postinor npo a przy braniu tabletek to nie wiem jak to wyglada masz racje nie bylo wytrysku ale plyn przedejakulacyjny byl.... no musze wziac gleboki oddech straszna pamikara ze mnie :(

zawsze mozna zastosowac metode kaza cosc tam niepamietam nazwy ale ppolega na wzieciu 5 tabletek anty naraz dziala na zasadzie postinoru ale tobie to niepotrzebne zwlaszcza ze wytrysku niebyło a potem zastosowalas plyn plemnikobujczy

Gość pomozzzcie
jesli moge jeszcze przytoczyc to zwiazkiem czynnym moich lekow jest norfloksacyna o ktorej nie ma wzmianki w microgynonie chyba ze ma nazwe zastepcza bo wlasnie na innych topikach czytalam ze lek nolicin ma wplyw no i sie wystraszylam jestem sama a otucha dodaje mi sil hehe

Gość pomozzzcie
up

Gość pomozzzcie
hmm pszczolko jestes pewna?? jak ogladalam inne fora to laski piosaly ze nolicin wplywa i to mnie wystraszylo

sprawdzilam wszystkie antybiotyki maja wplywa ale wytypowane w ulotce maja znaczny nigdzie tez niepisza ze ma wpływ przeczytalam ulotkie w necie i niema tam zmianki o jakim kolwiek wplywie

Gość pomozzzcie
uff kochana dziekuje za pocieszenie naprawde jestem wdzieczna :)

ja tak mialam... 3dni po zakonczonym antybiotyku pekla nam gumka:( musisz zobaczyc na ulotke czy ten, ktory bralas wchodzi w interakcje a tabletkami.. moja akurat nie wchodzil.. ale wystresowalam sie niezle (On tez), wiec spokojnie popatrz.. albo zadzwon jutro do apteki i zapytaj mgr farmacji. napewno beda wiedziec. u mnie sie dobrze skonczylo ale wiem co przezywasz.. brrrr.. sprawdz te interakcje- dobrze radze.. moja kumpela tez brala antybiotyki i NIE SPRAWDZILA, jest w ciazy.. teraz juz sie cieszy ale szok byl. pozdrawiam i nie martw sie na zapas

nie doczytalam.. przepraszam:) pozdrawiam

Gość pomozzzcie
dzieki za pomoc mam nadzieje ze jakos to bedzie tylko dlaczego akurat taki pech ;/;/;/ skoro pszczolko znalazlas to co piszesz wiec pewnie tak jest ale stresx niestety jest chyba zawsze

Gość pomozzzcie
up up up

Gość pomozzzcie
up up up

Gość madziula53
Czesc czytam ten temacik i tez sie chcialam o cos zapytac... a mianowicie od 23.02 zaczelam brac tabletki anty i tego samego dnia musialam wziasc ibuprom max a nastepnego dnia nurofen forte(straszne bole menstruacyjne mialam) i teraz moje pytanko czy te tabletki maja jakis wplyw na skutecznosc tabletek tym bardziej jak to moj pierewszy cykl z tabletkami??slyszalam ze w pierwszysm cyklu i pierwszym tygodniu nie powinno sie brac zadnych tabletek?? prosze pomozcie bo nie wiem jak teraz wyglada moje zabezpieczenie....