Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnnia

KTO MA JESZCZE SESJĘ????

Polecane posty

Gość kinnnia

:-) ja mam do 17 marca . A Wy?

ja miałam do 9.02 :0 teraz mam poprawkową... :) do 13.03 mam oddac indeks a w sumie nic nie zaliczone :) powodzonka kinnia zyczę kciuki bede 3mać pozdro

Gość kinnnia
ooo... ja też życzę powodzonka skoro nic nie zaliczone...a co masz do zaliczenia?? ja też mam poprawkową.jeden przedmiot

Gość kinnnia
??

m.in.: film polski, film wspólczesny, nowe media, socjologie kultury i PR..... no to by bylo tyle, w wiekszosci mam pisac jakies pracki, referaciki... i na 28.02. oddac konspekt pracy licencjackiej :) u mnie to norma, że wszystko po terminie zaliczam :) a Ty co poprawiasz?

Gość kinnnia
prawo rzymskie. nie wyrobiłam sie po prostu :-D ale za to wszystko inne zaliczone , a to żadkosc.. eeee...to jak u Ciebie standard, to pewnie dasz radę!

Gość a ja zgubiłam
karte egzaminacyjną i mialam juz wszystkie prawie wpisy:o nie wiem gdzie jest:( po prostu.... zabic siebie!:( W tydzien musze uzupełnic wszystkie wpisy:( jutro musze isc do dziekanatu sie poplaszczyc:(

Gość kinnnia
to sobie pobieagasz w ramach propagowania tężyzny fizycznej :-D

wiesz... ja byłam na 1szym roku to tez wszystko przed feriami, wakacjami miałam pozaliczane, a z czasem, z kazdym nastepnym semestrem sesja sie troche rozciagała ;) w październiku przeszłam sama siebie.... termin był bodajze do 26.10, a ja indeks oddałam jakos na początku grudnia... Wiem ze kosztowalo mnie to tone cierpliwosci i zdrowia, i ze nie chce tak przedłużac po raz drugi, ale teraz juz sie znów zaczyna :) tak mam nadz ze w ciagu max 2ch tyg. sie wyrobie z tym wszystkim, zn tak bym chciała... :) a to prawo to kiedy masz? swoja droga fajny przedmiot chyba, ale ja sie nie znam :)

u nas zgubienie karty sie wogóle z kosztami wiąze 50zł i nie wazne czy czysta czy juz wpisana ze tak powiem. a nie schowałas do jakiejs ksiazki?

Gość kinnnia
prawo rzymskie moze i ciekawe, ale dużo tego jest, wszystkei nazwy po łacinie aż głowa boli :-)

Gość a ja zgubiłam
no przetrzepałam wszystkie ksiazki i mam tone kserówek - studiuje dwa kierunki i akurat zgubiłam karte z tego gdzie mam mniej wpisów i mniej biegania:( Juz nie wiem.... Mam ja przed oczami, ale gdzie ja to kurna mogłam schowac:o Wyjełam z indeksu bo mialam ocene jedna przepisana:O Taaaa.... pobiegam sobie, ale jestem wsciekła:( No zobacze co miłe panie w dziekanacie mi powiedzą:(

Gość a ja zgubiłam
pomyłka - zgubiłam karte z wieksza liczba wpisów:o

Gość kinnnia
współczuję! wolałabym chyba jednak kartę zgubic, niż miec tą moją poprawkę :-( ok. lecę się uczyc...pa!

Gość a ja zgubiłam
no tez mam egzamin jutro wiec tez lece sie uczyc:O Oj nie wiem czy wolałabym.... eeech... nic, powodzenia zycze nam wszystkim!!! papa!!