Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pianissima

Golenie dziewczyn

Polecane posty

Gość Pianissima

Dziewczyny, czy jak golicie się w miejscach intymnych, to po wygoleniu pod skórą widać wam mieszki włosowe???? Czy macie zupełnei gładka skórę, jak na przykład na brzuchu???

Gość zimna taka
Pod skórę nie zaglądam, więc nie wiem

Gość Pianissima
bo ja mam na brzuchu skóre taką jak na jajach

Gość gość
Na noagch nie widac. Pod pachami i na wzgorku - widac niestety:o

Gość Pianissima
pozdro600 i Małej Asieńce 20 dziękuję za odpowiedzi, co do reszty się nie wypowiadam, bo szkoda słów, mówię tu zwłaszcza o żałosnym podszywaczu

Gość Mała Asieńka
:)

\"mieszki wlosowe\" widac jesli depiluje sie bez wyrwania wloskow z cebulkami.np golac golarka. wyzej ktos wspomnial ze pod pachami widac.fakt ale jesli wyprobujesz depilatora lub wosku to nic nie bedzie widac.

osobiscie nie zmam dziewczyny ktora zdecydowala sie stosowac depilatora w miejsca intymne.wiadomo to bardzo wrazliwe na ból miejsce.zostaja golarki a wraz z nimi \"mieszki wlosowe\".

Gość gość
Probowalam depilatorem pod pachami - efekt - chodzilam przez pare dni jak kulturysta...z rekami dlako od ciala 😭. to nie dla mnie. Wole miec te mieszki.

Gość you cannot
bo nie użyłaś wody po kostakach fety do złagodzenia podrażnień 🖐️

Gość gość
No prawda, zapomnialam;)

pozdro600 ......wystarczy jak zaraz po depilacji posmarujesz pachy jakims balsamem lagodzacym.

Gość gość
Wiem....ale to strasznie boli, zreszta wlosy i tak mi szybko odrastaja i to w dodatku wrosniete w skore....wole golarke:D Moj depilator troche tez urywa...nie wiem jak Twoj. Ja mam philipsa, wersje zwykla bez zadnych nakladek i zamrazaczy...jest do du.py chyba:o

ja mam z Brauna, tez zwykly.zawsze najgorszy jest ten pierwszy raz bo wloski sa grube a cebulki umieszczone gleboko.jak sie wloski wyrwie z cebulkami odrastaja duzo slabsze i ciensze,pozniej juz tak nie boli.moj depilator tez nie wyrywa wszystkich.wtedy biore pensete i wyrywam recznie:)

Gość gość
Troche roboty, nie? No ale warto, zwlaszcza latem. Ech, chyba na wiosne znowu sprobuje:D

Ja mam baardzo stary depilator Brauna gdzies tak z 7-8 lat juz ma. Bez zadnych bajerow. I jade nim rowno po pachach :classic_cool: Teraz to juz zadnego bolu nie czuje, wloski nie wrastaja, rosna slabsze. Ale pierwszy raz zapamietam do konca zycia :P

Gość Ślady zarostu pod pachami
u kobiet są sexy. Takie całkiem gładkie pachy są nudne. Fajne są takie z ciemnym śladem po goleniu, z takimi kropeczkami, zwłaszcza jak kobieta ma pod pachami grube, ciemne, gęste włoski.