Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobin

Co to za roznica?

Polecane posty

Gość zenobin

Kolezanka, z ktora zawsze gadam w szkole i sie z nia zawsze smieje nawet jak jest na gg to nigdy do mnie nie zagadala, nawet teraz gdy sa ferie, a wiem ze ma mnie na gg bo mam mozliwosc sprawdzenia. Druga z kolei kiedys gdy napisalem ze cos od niej chce i nie przyszedlem to mi napisala ze to ona jest dziewczyna i nie bedzie przychodzic... Wy tez tak macie ze sie nie odzywacie same tylko czekacie na faceta az to on sie odezwie?!

Gość wiesz co..
moze lepiej popracuj nad szykiem i stylem pisania, bo szczerze mowiac niewiele zrozumialam i niezbyt chce mi sie wysilac na przestawianie wyrazow, aby nabraly jakiegos sensu. a kobieta zawsze ma racje.

Gość zenobin
No ale w szkole wydaje sie taka mila i otwarta... nie wiem, moze nie chce po prostu?

No oczywiście, że tak! Kobiety lubią byc zdobywane. Lubią jak chłopaki za nimi chodzą i się proszą a wtedy z zadowoleniem mówią \"nie\". Nie wolno wtedy rezygnować bo to coś w rodzaju gry. Jak się poddasz, przegrasz. Jak będziesz za nią chodził i prosił otrzymasz w końcu to co zamierzałeś zdobyc.

ja poznalam kolesia na necie poźniej spotkanie na dysku...tez bylam mila bo mi zalezalo na tej znajomosci ale nie chcialam tego dac po sobie poznac :),pare spotkan...no ale na poczatku tej znajomosci nie pisalam pierwsza czekalam na jego ruch :)

Gość aaabbbcc
zenobin boze swiety napisz do niej pierwszy i po klopocie!!!

Gość wiesz co...
za duzo bravo czytacie. jaka gra?????? powiem nie, zeby poszedl w pizdu i nie wrocil???? no chyba ze mowimy o 16latkach, to rozumiem. LUDZIEEEEEEE no nie zalamujcie mnie:o

Gość zenobin
Jakto zdobywac? Przeciez ja mowie ze ja po prostu lubie to moglaby sie odezwac do kolegi chyba, nie?

Gość aaabbbcc
ona pewnie gdzies tez porusza taki sam temat o tobie na innym forum, dzialaj !

Gość aaabbbcc
a ty jak ja lubisz to tez moglbys sie odezwac do kolezanki, nie?

Gość wiesz co...
anetka---> to do twojego postu bylo, bo oczywiscie rozumiem fakt, ze przy jakims pierwszym spotkaniu nie chcemy sie narzucac. no wlasnie, jaki masz problem w ogole?? tak cie to duzo kosztuje, zeby sie pierwszy odezwac? ostatecznie moze laska w szkole udaje, zeby nie wypasc glupio przed innymi, a poza zajeciami nie chce miec juz z toba do czynienia? wez to tez pod uwage:o

Gość zenobin
dobra... kobiety:)

Gość aaabbbcc
anetka jak bedzie za nią chodził to otrzyma co chce???? no cos ty!!!!!!!mylisz sie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zenobin
ludzie ja napisalem gdzies ze ona mi sie podoba? Moze jest ladna ale nigdy jej nie traktowalem inaczej niz tylko szkolna kolezanke i nie mam zamiaru do niej sie zblizac bo jest najlepsza przyjaciolka mojej ex z ktora nie skonczylo sie najfajniej:/

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to moze ona mysli co innego...a jak to tylko kolezanka to co sie przejmujesz ze nie napisala?? mogles ty zagadac i tyle wiekli mi problem co ty do gimnazium chodzisz:o

Gość aaabbbcc
ja pierdziele chlopie daruj nam juz te debilne wywody, co ty masz za chory problem, nie masz kummpli zeby pogadac?? tylko na kafe zakładasz taki debilny temat? ok to ci odpowiem na pytanie skoro wyjasniles ze nic od niej nie chcesz: ona ma cie gdzies, jasne?!

Gość rfgfdffsfsfsfssffssff
Dla mnie - NIE to NIE, trzeba byc konkretnym, nie bede sie nikogo prosil, bo to podchodzi pod narzucanie sie. Zrozumcie to wreszcie dziewczyny - nawet nie wiecie ile tracicie przez takie glupie "gry" :)

Dla mnie - NIE to NIE, trzeba byc konkretnym, nie bede sie nikogo prosil, bo to podchodzi pod narzucanie sie. Zrozumcie to wreszcie dziewczyny - nawet nie wiecie ile tracicie przez takie glupie "gry" :)

Gość zenobin
wy macie podejscie do tematu ze jezeli nie chce z nia chodzic to juz nic od niej nie moge chciec.. ok:)

Gość aaabbbcc
rfgfdffsfsfsfssffssff ale on n ie napisał ze cos miedzi nimi zaszło, tylko ze sie przyjaznią tu nie ma zadnej gry!!

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to jak tylko przyjaźnia to co sie martwi ze nie pisze rownie dobrze on moze napisac no ludzie :o

pisze ogolnie :)

Gość aaabbbcc
zenobin kurde chlopie ile ty masz lat? piszesz jak dziecko, ani skladu ani ładu, moze zacznij czytac ksiązki, zamiast rozczulac sie nad kobietami, na takie sprawy to ty masz jeszcze duzo czasu 🖐️

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyyy
popieram... na dziewczyny masz czas 🖐️

Gość zenobin
... jaja sobie z ciebie robie:) Lubie sie po prostu klocic z kobietami, to mnie kreci:P

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyyy
taaa jaja nie wiesz co powiedziec to jaja idz chlopczyku juz spac bo na Ciebie pora 🖐️

Gość aaabbbcc
zenobin no to wspólczuje wybrance twojego zycia, bedzie miala przechlapane kobieta, wiec ile masz lat? 12? 14? no przyznaj sie :)

Gość zenobin
sama idz spac... stara pietrucho...:) bylem ciekawy czy facet musi zawsze wychodzic z inicjatywa nie wazne czy chodzi o zwiazek czy tez o zwylka znajomosc

Gość aaabbbcc
stara pierucho , trzymajcie mnie jaki text hahahahahahahahh