Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech szkoda gadaac

JAK WYGOLIC CIPKE, by nie powstaly podraznienia?

Polecane posty

Gość ech szkoda gadaac

Gość ja gole zwykla maszynka
ale wygladam jak okropnie, nie polecam, sama jestem ciekawa

Gość ech szkoda gadaac
ja gole golarka z dodatkiem aloesu, mimo wszystko mam czerwone krostki-nosz kurcze jak mam sie ogolic , czym?

Gość wieeelkaniewiadoma
albo szamponem do włosów.. dziwne? ale świetnie działa

Gość Smaczna
dziewczyny ja kiedys sie ni9e golilam ale umowilam sie do nowego ginekologa, takiego dziadka i pomyslalam ze się ogolę dla niego hehe :D no i dzien przed jakos sie tam ogolilam więc wyobrazcie sobie jaka mialam skore :) No i on jest dosyć bezpośredni ten doktor i mnie wybrechtał i powiedział że mam sobie kupić żel "KAMAGEL" - to jest taki zelik chlodzacy i lagodzacy w strnach zapalnych skory :) z dodatkiem rumianku :) I sluchajcie zaczelam uzywac i nie dosc ze taki milutki chlodny to szybciutko zniknęły krostki i zaczerwienienia :) Teraz już codziennie golę cipkę i nie mam tego problemu ale w tej 1 fazie mi pomgl :) tak wiec recepta na ładną cipkę to początkowo używac kamagelu a pózniej golić codxzinenie, ew. co dwa dni ;) Pozdrawiam :)

Gość ja jestem mało owłosiona
ale po latach depilacji już mi się futerko rozrosło na boki i wychodzi na uda:o Nie znosze tego:o:O:o Ale jednocześnie mam za rzadkie i za miękkie włosy, żeby je depilowac woskiem na przykład, czy wyrywać, bo wrastają i jest masakra:o Więc depiluje je kremem Veet i to juz od jakichś 10 lat i jest ok, nie mam podrażnień żadnych, czasami się zdarzają jak sobie cos obetrę o majty. Ale to rzadko.

Gość ja jestem mało owłosiona
A po maszynce- szkoda gadać, nie dość, ze mam każdy mieszek włosowy otoczony taki czerwonym stanem zapalnym, to jeszcez wrastają mi włosy😭 Więc ja polecam krem do depilacji Veet.

dzięki smaczna!! jutro zapierniczam do apteki po Kamagel dla mojej cierpiącej po każdej depilacji kobiety!

Gość gucia1212
ja polecam mydło PROTEX - antybakteryjne! mydlę nim skóre przed goleniem, potem jeszcze raz myję. świetne!!!

Gość Smaczna
ja codziennie bo lubię gładką :)

Gość Smaczna
Ja zostawiam tylko cienki paseczek u gory :)Górę golę codziennie a okolice warg i pupy to ne codziennie bo wiadomo że to trudniej więc tam albo przycinam a tak na maxa to golę co kilka tygodni ale wtedy właśnie szcypie i jest podrażnione bo skórka podrażniona :( W miejscach gdzie golę codziennie skórka sie przyzwyczaiła i nic a nic nie boli :)

Gość to zalezy
polecam krem do depilacji, pensete lub depilator.. ZERO kropek czerwonych :)

Gość To zalezy od delikatnosci skór
y. Jesli bardzo delikatna to do golenia polecam pianke antybakteryjna do mycia np. twarzy, a potem balsam lagodzacy po goleniu (taki dla mezczyzn :)).

ja stosuję krem do depilacji do miejsc delikatnych. Ale trzeba uważać by nie dostał się do \"środka\" ;) więc najczęściej ubieram jeszcze jakieś bawełniane stringi, które mogę troszkę zniszczyć ;) Takich, które nie noszę na co dzień, ale tylko depilacja - i od razu do pralki :P

Gość V_pierro
co prawda nie mam cipki ale gole jajka kremem veet rewelacja bez podrażnień

Gość Miła asystentka
a ja sie nie gole i wyglądam najbardziej seksi haha!!! raz mój facet mnie opierdzielił,ze nie będzie niemowlecia rypał i od tego czasu nauczyłam sie tylko taka korekte robic pod kostium no i czasami gole biust

asystentko podzielam twoje zdanie ja z koleji mówie ze mi to pedofilją zalatuje bleee, w każdym razie w celach korekty i poprawy estetyki sie gole A całkowicie zarośniętych picz nie lubie

Gość Zwyklą maszynka do cięcie
wlosow skracam a potem maszynka do golenia

Gość Miła asystentka
normalnie gole biust bo mam takie włoski naokoło sutków. Odrastają po jakimś czasie i gdy sa juz zbyt długie to je wyrywam albo golę

ja tez skracam maszybka do wloow a potem albo kremem veet albo maszynka do golenia i poznej posmaruje kremem nivea i nie ma krostek

ŻEL do depilacji; maszynka z podwójnym ostrzem, naj. z cienkim paseczkiem mydła, czy co to tam jest; po - żel do mycia PALMOLIVE (miód i mleko-wszystko łagodzi) wklepać palsam czasem maść z wit. A :) i piękna, gładka i miękka :D🖐️

Ponoć można kupić peeling do miejsc intymmnych aby włoski nie wrastały

Maszynka i krem VITT.KIEDYS zaszalalam i wybralam sie do kosmetyczki na depilacje woskiem okolic bikini.Nie musze chyba mowic ,ze wiecej sie nie wybralam ...bolalo jak diabli... Pani kosmetyczka powiedzila ,ze za ktoryms razem nic nie bede czula ,wolalam nie ryzykowac......Ajezeli chodzi o krem vitt to kupujcioe specjany do okoloic bikini w rozowym opakowaniu....:))

Gość ja ogolę
chętnie ogole komuś cipkę

aaa zapomnialabym... po wydepilowaniu miejsca polecam olejek Nivea z pszenica,rewelacja...

Gość Andzia.
Jeju, ja sobie nie wyobrażam siebie golącej sobie cipkę... Nie będę mieć męża ani chłopaka i nie będę miała problemu. -.-