Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie załamany

Dostałem dzisiaj cios poniżej pasa!!!!

Polecane posty

Gość totalnie załamany

21.30 odebrałem wczoraj dziewczyne z lotniska wróciła ze stażu w Brukseli. Coś od samego początku była dziwna. Wyznała mi dziś, że podczas jednej z imprez pod wpływem chwili i alkoholu ,,prawdopodobnie" przespała się z czarnoskórym Francuzem. Mówi mi to dlatego, ze chce być szczera i ak chcę to mogę z niej zrezygnować. Bo jakby nie powiedziała to nawet nie domyślibym się...Cóż za szczerość...

Gość totalnie załamany
hehehe i dodała mi jeszcze....Ty nawet nie wiesz jakie tam jest życie. Popierdoliło się jej totalnie w głowie. czas skończyć znajomość i to wydawała się taka inteligentna kobieta....hehehehe to samo wszedzie

Gość jky98
smutneeeeeeee

Gość totalnie załamany
Smutne to jest popierdolone!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzsiaj tylko kasa i sex

Gość gjhrtuz58zuzk5u0i9
Masz racje nie warto ciagnac takiej znajomosci.Moze jej szczerosc wynika tylko ze stracu,moze zaliczyla wpadke,ale i tak by prawda wyszla najaw przeciez kochas jest czarny

Gość .karolina.
Nie potrafisz zatrzymać przy sobie kobiety. Przegrałeś życie!

Gość wlasnie o taki
swiat walczylismy :)

Gość a moze ona
juz ma kogos innego na oku a nie wie jak z toba zerwac wiec w ten sposob

Gość .karolina.
przecież mówię że przegrał życie

jak nieumie zatrzymac przy sobie kobiety?? nie tu problem laskom jak facet pokaze i da to co chca to wiesz i tak maja to w nosie:/ smutne ale prawdziwe naszczescie niewszytskie upadłysmy do poziomu zeby sie za kase oddawac

Gość totalnie załamany
Dziewczynko widzisz...tak to jest jak się człowiek stara, ale kobiety takie są szukają mocnych wrazeń, atrakcji, czegoś nowego itd.itd. Tak jest wszedzie wszystko jest dobrze dokąd jest pieniądz, potem się albo unudzi, albo seks bedzie zły itd. każdy powód jest dobry

Gość gjhrtuz58zuzk5u0i9
karolina gadasz bzdety ,jesli ktos tu przegral to tylko ONA. On moze isc z podniesiona glowa,czego ONIEJ niemozna powiedziec.takze nie wiem kto tu tak naprawde przegral.Napewno nie ON.

Gość .karolina.
z tego co "tota.złamany" pisze wynika że po prostu jedzie dziewczyna z nim w kulki. gdybym była facetem radziłabym odzyskać dziewczyne a potem ja zdradzić i rzucić. ale nie jestem facetem więc się śmieje i mówie: przegrałeś życie stary ^^

proponowała bym żeby zrobiła sobie test na hiv a nie ciążowy bo możesz sobie dwa kłopoty wziąśc na głowe i to nie swoje

Gość .karolina.
może jakbym była facetem poradziłam by ci przespać się z jej przyjaciółką. ale skoro jestem kobietą i coś takie dżołki mam w tv. radze ci już na poważnie idź się do łóżka już spać. :D

Gość gjhrtuz58zuzk5u0i9
marysia to faktycznie jesli sie tak by sprawy obrot wziely to lepiej zerwac taka znajomosc.

po co ma byc taki jak ona?? odzyskac ja i zdradzic bezsensu... chyba ze go to uspokoi ale moim zdaniem to zadne wyjscie:/

Gość no to....
gosc mial pecha :(

Gość totalnie załamany
Nie o odzyskaniu nawet nie ma mowy. Hhehehe dobrze ,ze z nią nie spałem jak przyjechała...powiem szczerze bo nie wiadomo w co wpakowałbym się. Teraz ta przygoda sprawi jedno, że będę miałdo kobiet mocno ograniczony punkt widzenia...Porządnych ludzi dzisiaj jest malutko!

Gość gjhrtuz58zuzk5u0i9
a moze szczescie w nieszczesciu

sądze ze z dwojga złego to najlepiej by zrobił idąc z kumplami na dobrą imprezke a jak minie ból głowy zacząc szukac mniej rozrywkowej kobietki może tym razem będą nadawali na tych samych falach

Gość .karolina.
tak idź z kumplami na piwo i przeleć któregoś od razu polepszy ci się humor! ręczę!! :D

Gość .karolina.
ale wy go w ogóle nie znacie. jakim palantem musi być facet żeby kobieta go zdradziła?!?!?!. ja nigdy nie zdradziłam faceta. po prostu 10min przed tym zrywałam z nim! :D:D

Gość .karolina.
Pies mnie rucha

Gość .karolina.
nie zapomnijcie o moim kocie ;D chuj mnie wasze podszywy :D

Gość totalnie załamany
A Karolinko grasz w zielone?Na głupie dywagacje głupie pytanie!

Gość totalnie załamany
sorry w sumie to mogłem przegrać życie, ty obrzydliwa kobieto!! 😭..., ale to nie moja wina, to wina mojej byłej jak ona mogła tak mnie potraktować??? tu chodzi o uczucia. nimi się nie bawi!!

Gość .karolina.
:o:o nom