Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexowna Nieznajoma

Podrywaczki/Podrywacze.pl

Polecane posty

Ogladaliscie kiedys te filmiki? Pierwszy raz ogladałam z moim chłopakiem... i powiem nawet, że się usmiałam :D Wiec wczoraj sobie sciągnełam....i jestem zszokowana i obrzydzona :o Nie dosć ze filmik był z brakiem jakiegokolwiek umiaru... to na dodatek rozpoznałam w nim kogos:o A co wy sądzicie o nich ?

Gość kogo rozpoznałaś

faceta którego poznałam w barze... ogladałam filmik i wiedziałam ze go skads znam :o w dodatku ten głos....miał charakterystyczną wade wymowy:o

hehe nie no cos ty tzn byłam z kolegą na piwie , wracałam ze szkoły.... wszystkie miejsca były zajete i się dosiadł.... chciał mi buty pocałowac od razu było widac ze to zbok hehe

Gość kinnnia
a z jakiego odcinka ten podrywacz?? hehe

Gość kinnnia
zboczeńca nie ogladałam

Gość a jakie wam sie podobał
odcinek ?

mi sie nieraz podoba \'odcinek\' od wyplaty ale zaznaczam ze tylko nieraz :D

Gość Koszerman
wiekszego badziewia jak tego sepleniacego krotkochujka nie widzialem dawno

Gość beksaaaaa
hihi ten sepleniący był dobry.... najlepsze było to naj mu wsadzili butelke do dupy hehee

Gość Smaczna
Ja widzialam 2 akcje - jedna jak laska jechala tramwajem a kolesie udawali kanarów :D i ona nie miala na bilet wiec powiedzieli ze moze inaczej zaplacic :P I wzieli ja do chaty :D Laska taka ruda kicia nawet fajna byłą, zadbana ładne ciałko a kolesie :O TRAGEDIA!!!! Jeden w koszuli w krate i w spodniach dresowych do tego :( Drufgi jakiś niedorobiony maczo łysol :( Totalna beznadzieje- rozbierali się tytlko do spodni i pieprzyli ją w SKARPETACH!!! Nie wiem jak można sie tym podniecić :O Dlamnie to było śmeiszne żaqłosne i obrzydliwe - współczułąm tejk dziewczynie :D

Gość Smaczna
Aha, i jeszcze widziałąm filmik w...PIWNICY w bloku w piwnicy ;) Jak taka podstarzała blondyna stylizowana na sharone stone siedziała na drewnianym krześle i robiła loda takiemu gónarzowi :D najlepszy był jeszcze jeden koleś stojący z boku i wrzeszczący do tego gówniarza coś w stylu "pieprz ją ostro" :D hehehe

Haha, to juz klasyka ;). Ten odcinek w piwnicy jest extra :P.

Gość hehe ja tez widziałem
hehe nie pamietam dokładnej nazwy wiem ze tytułem było imie kobiece:) 2 kolesi .Babka przypominała mi barbi z big brothera hehe .takie mam skojarzenie. chfiała wybrac pieniądze z bankomatu ale nie było przelewu , a musisała szybko rachunki zapłacic wiec mogła innaczej sobie zarobic:) jeczała i kwiczała:D:D:D

Gość dajcie jakies tytuły
i skd to mozna sciagnac? chęytnie bym sie posmiał;)

Gość podrywacz25
Mam tego troche na plytkach, to straszny badziew, raz obejrzalem i nigdy wiecej szczegolnie odcinek z pt" zboczeniec" z niedorozwinietym psychicznie chlopakiem ktorego rozprawiczyli m. in. butelka. POLISH KICZ!!!!!!!!

Gość tia tez pare widzialem
:) ale te filmiki to generalnie porazka... :O wiekszosc panienek odpychajaca (choc zdarzaja sie wyjatki), ze o tych kolesiach nie wspomne... :( no i jeszcze to stylizowanie, na amatorskie, przypadkowe filmiki... :) buhahahaha ;) najlepsze co jest w tych filmach, to teksty glownego bohatera (ten blondynek w okularach) - wymiekam za kazdym razem :) "bo my tu z kolega do filimu szukamy..." "to moze jakis lodzik na koniec?" "odsun sie bo ja chce zdjecia zrobic..." hehe :)