Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnn28

Wredna sąsiadka, ubić ja??

Polecane posty

Gość gość
Twoja sąsiadka ma prawo do względnego spokoju we własnym mieszkaniu. Jeżeli nie potrafisz uszanować tego, że ktoś mieszka za ścianą, nie kupuj mieszkania w bloku. Mieszkaj w kartonie, gdziekolwiek, ale nie w bloku, bo naruszasz ciszę dzienną, i to jest łamanie prawa. Wyprowadź się do jakiegoś specjalnego "miejsca", w których nie ma żadnych praw, najlepiej razem z wiecznie wyjącymi, skaczącymi, cholernymi bachorami. Zabierz też ze sobą imprezowiczów. Tam będziecie się nawzajem budzić, jeden zacznie, drugi przestanie... Tak, takie miejsce, to chyba byłby dla ciebie raj autorko. A wystarczyłoby tylko kupić słuchawki.

Gość gość
jak ktoś ci zwraca uwagę o hałasy przed 22 to z szczerym uśmiechem mówi się prosto krótko i na temat, 'to proszę zadzwonić na policję jak jest jakiś problem :) '

Gość gość
Przecież napisała że to sąsiadka hałasuje!

Gość gość
do kogo ten ostatni wpis?

Gość gość
Do gosc z 00:29 to nie ja hałasuję, ani nie moje dziecko tylko to babsko za ścianą. Nie chcę zniżać do jej zerowego poziomu i robić podobnie ...

Gość gość
to ty jesteś wredna..nie szanujesz nikogo oprocz swoich własnych upodoban..też dzzwoiniłabym na policje ggdyby za scianą sąsiad urządzał burdy...ona urządza? nie..tylko ty...i t ty jesteś wredna nie sąsiadka

Gość gość
a jak sąsiadka każe zamknąć mi okno w mieszkaniu bo jej przeciąg to powinno się zamknąć czy nie?

Gość gość
bo jej przeciąg przeszkadza miało być