Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lou-Lou

Czy używacie antyperspirantów w pachwinach?

Polecane posty

Czy może ja jestem nienormalna:) W końcu w tych miejscach też ciało sie poci... Zawsze po prysznicu, wycieram się do sucha i smaruję tam antyperspiranetm w kulce ( takim jak do pach).

Gość szalona jestes
po co?

Gość a rowek w d... tez sobie
smarujesz? :O

nie ejstes nienormalna tylko wlasnie normalna:) ja tez tak robie od bardzo dawna,nie wyobrazam sobie inaczej! a tak caly dzien super pachne:-) dziwi mnie ze dziewczyny tylko sie podmyja i zaloza majtki,nbo przeciez nawet jak sie czlowiek umyje to i tak przez caly dzien wydziela sie zapachy! ginekolog mowil ,ze to niczemu nie szkodzi a raczej jest bardzo higieniczne!ale musi byc to jakis delikatny ( nivea jest ok,bebe itd) ja mam osobny sztyft pod pachy i osobny do \"dolu\":) juz takie przyzwczajenie:) 3m sie:)

22 latka : Uff, czyli ze mną wszystko ok:-) Też mam osobną \"kulkę\" do pachwin a osobną do pach. Nawet jak człowiek sie rano podmyje, to za jakiś czas czuć pot w miejscach intymnych, bo jest tam słaba wentylacja przecież( zwłaszcza jak nosi sie bieliznę koronkową). Nie wyobrażam sobie zatem nie zastosować dezodorantu po umyciu.

hi!:) wiesz,ja w lato uzywam tej samej pod achy i na dol bo w lato uzywam tylko kulki! a teraz w zime uzywam sztyftu dove ale na dole smaruje kulka:) ale moje kumpelka smaruje tez sztyftem!:) z nami jest wszystko ok :) chociaz nam cipki ladnie pachna hahah :-)))))) pozdro

Gość a zdajecie sobie sprawe z
tego ze istnieja dezodoranty do higieny intymnej?? Wiecie, ze tam jest skora delikatniejsza? na pseudomode i glupote nie ma rady :O

Gość do 22 latki
"chociaz c... nam ladnie pachna" - i tylko cipki a w glowie sianko :P

A wiesz że zdajemy sobie sprawę:) Ale po co kupować \"jakiś tam specjalny\" skoro zwykły antyperspirant sensitive w zupełności wystarczy i zdaje egzamin:) Przecież nim nie smaruje się okolic wejścia do pochwy, tylko same pachwiny!

Gość do lou lou
"Ale po co kupować "jakiś tam specjalny"" - co kasy ci szkoda? :P

Gość sory ale co to znaczy w pachwi
nach????:O Wy sobie psiochę smarujecie dezodorantem w kulkce????:O Gratuluję pomysłó, w takim razie:O Nie dość, ze macie na piczy błonę śluzową, a nie normalną skórę, wiec związki aluminium zawarte w dezodorantach i antyperspirantach i cała ta chenia, trafi a wam prostop do krwi, to jesczez podrażniacie sobie śluzówkę i zmieniacie jej ph:o Ale tak to jest, jak ktoś nie skończy podstawówki albo nie chce mu się chodzić na biologię:O Zapytajcie się waszego ginekologa, co sadzi na tetn temat. Poza tym nie weim, co tam sobie można smarować, bo mi się ani pachwiny, ani tym bardziej srom nie pocą. Przecież na sromie nie ma w ogóle kanalików, którymi mógłby się wydzielac pot, wy chyba mylicie pojecia i nie wiecie czym się różni skóra od błony śiuzowej... 🖐️

Akurat cena jest podobna jeśli chodzi o te \"specjalne\" jak i zwykłe. Niestety bardzo mało firm produkuje dezodoranty intymne i trudno je nabyć. Z tego co kojarzę, to chyba Avon i Oriflame mają w ofercie, ale są to spray\'e. Z resztą w drogeriach nie zauważyłam innych.

Gość sory ale co to znaczy w pachwi
czyli wam się pachwiny pocą?????:O Hmmm... Dziwne, szczerze mówiąc:o W życiu nie spociły mi się pachwiny, ani w ogóle nogi, czy pośladki, nawet po maratonie aerobiku, najwyżej lekko mi się poca plecy, ale nigdy tak, zeby coś było mokre. Może macie jakieś problemy z nerkami, czy inne? Lepiej się przebadajcie.

Jak już pisałam wcześniej, nie smaruję błon śluzowych! Dziwne, że ktoś nie wie, co to są pachwiny a obraża kogoś, że nie skończył podstawówki! Tak się składa, że wykszatałcenie mam trochę wyższe niż podstawowe, duuuużo wyższe;)

Gość do lou lou
co nie znaczy, ze nie masz brakow w zakresie biologii i anatomii :O

do \"sory ale co to znaczy w pachwi \" Weź pod uwagę, że każdy czlowiek poci się inaczej. Ja osobiście nigdy nie mam wilgotnych pach, nie pocę sie również na twarzy. Przeważnie są to właśnie pachwiny ( mimo depilacji) oraz miejsce między piersiami i pod nimi.

Gość p24
nie z Toba nie jest ok.. zastanow sie nad sobą dzziewczę..

Po maratonie aerobiku,to ja jestem wszedzie mokra,a kłopotów zdrowotnych nie mam. Z tego,co się orientuję ,większośc ludzi tak ma.

Gość wszystko fajnie
ale chyba lepiej zapobiegać poceniu się nosić bawełnianą bieliznę, nie nosić sztucznej obcisłej odzieży, myć miejsca intymnie dwa razy dziennie płynem do higieny intymnej a w razie potrzeby - kilka razy w ciągu dnia - samą wodą. I wtedy zadne plastikowe wkładki ani dezodoranty nie bedą potrzebne. Natura górą

Gość wszystko fajnie
nie mimo depilacji - a własnie przez depilację Nie twierdze, że należy być zarosniętym jak małpa, ale nie powinno się usuwać z warg sromowych wlosów - ew. je skracać.

p24 : W czym rzecz?:) Że pocę się, czy to że używam antyperspirantu?

Gość pewnie jestećie grube i macie
wiszące cycki. Obcierające się o soebie udka zawsze sie pocą:O Tak samo takie iwszące cycki- pod nimi każda bba jest zapocona:o Bleeeeee:o

pewnie jestećie grube i macie - haha powiedziała,co wiedziała;)

Owszem, do szczypiorków nie należę, ale też bez przesady. Nie w tym rzecz jednak.Mimo tuszy można być świeżym, pachnącym i zadbanym:) Wiecie co? Kończę dyskusję, bo tylko jad bije od was...Nie tego się spodziewałam:(

Gość nie no jasne że można
mimo tuszy....:O Wysmaruj się cała antyperspirantem w sztyfcie, to dopiero będziesz świeża i zadbana:o🖐️

aha, nie wiem, czy ci wali z koparki, ale po nocy wali każdemu, wiec mam nadzieję, ze dbając o sieie codzinnie wieczorem po myciu zebów rozgryzasz trochę tego antyperspirantu i połykasz, po czym nacierasz sobie nim język, policzki, zeby i migdałki🖐️

Nie mówiąc już o tym, ze z tyłka też śmierdzi, niezależnie czy myłas się 3 godziny temu, czy 10 minut temu. Kulturalny człowiek, zwłaszcza w towarzystwie powinien więc wkąłdać sobie w odbyt po każdym myciu wkład do Brise mini spray, żeby przy każdym pierdnięciu czy gwałtowniejszym poruszeniu kiszek wydobywała się z jego odbytu subtelna woń lawendy:o🖐️