Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoyoyoyoyoyo

Niedoswiadczony ma pytanie- glowenie do facetow ale kobiety tez moga pomóc

Polecane posty

Gość yoyoyoyoyoyoy
dobra, wybadam lechtaczke i juz bede wiedzial gdzie :P moze sie nie skompromituje

Gość yoyoyoyoyoyoy
tam gdzie sie wargi schodza nizej ok dzieki za konkrety :) juz ja w sumie widzialem jej motylka tylko co innego widziec co innego wkladać:( jestem dobrej mysli,bedzie dobrze a jak nie to bedziemy probowac do skutku :P one tez nigdy tego nie robila

Gość yoyoyoyoyoyoy
a czy mogre za pierwszym razem pozwolić mojej dziewczynie by spenetrowała mój brązowy wąwóz wibratorem ? :D

Gość mam takiego jeszcze pomysła
latarką poświeć

Gość men12345
Chłopie zadajesz pytanie a tu same małolaty...kto ci pomoże. Pytanie nie jest głupie. Czasami nieumiejetne pchanie może boleć i może dziewczynę zniechęcic. Powiem krótko. Weź jej nogi unieś zgiete w kolankach.Niech nie lezy z wyprostowanymi nogami. Weź członka w dłoń i suwaj żołędzią wzdłuż szparki:góra-dół.Ładnie sie wtedy żoądz zwilży a dla dziewczyny to tez miła pieszczotka. Kiedy tak suwasz w szparce to wyczujesz w jednym miejscu kość spojenia łonowego.To wyraźnie się czuje.Wejście do pochwy jest akurat pod spojeniem łonowym.I tam właśnie pchaj się z penisem. Jak juz zdecydujesz się wsunąć...to nie pękaj że ona jęknie...musisz ja przytrzymać i pchnąć powoli ale stanowczo. Jak juz wejdzie a dziewczyna jest dziewicą...to nie suwaj tylko dopchnij do konca.Dobij tak parę razy.To ci da gwarancję że porządnie ją rozdziewiczysz a nie tylko naderwiesz błonkę. Przy nastepnych razach będzie wam wtedy lepiej. Powodzenia :)

Gość men12345
Po skończonych lekcjach wybiegam ze szkoły aby w tanecznym pląsie plemienia Bantu kontemplować równania algorytmiczne a następnie w dynamicznym półprzysiadzie strzelając klocki zagrać w kółko i krzyżyk na płytach chodnikowych

Gość ja jestem dziweica ale tak bym
nie chciała:o Po pierwsze jak masz nogi w górze, to bardziej to boli, lepiej mieć nogi lekko ugiete , a nie takie zupełnie podniesione. Po drugie- nie wiem, gdzie wy czujecie tą koć. Pod kością znajduje się przeciez cała cipka- i łechtaczka i pochwa i wargi sromowe. Jak sie chłopak najpierw nią pobawi, to będzie wiedział, gdzie ma włożyć. I oczywiste jest, ze musi włożyc porządnie, a nie tylko czubek. Ale zanim włoży, to niech sobie zobaczy gdzie i niech pozna okolicę, to będzie z ożytkiem i dla niego i dla dziewczyny. I naprawdę niech nie gasi światła.

Gość yoyoyoyoyoyoy
dzieki stary juz sie nie moge doczekać :)

Poza tym jak się dziewczyna już podnieci i będzie mokra, to naprawdę wystarczy, ze znajdziesz wargo sromowe mniejsze, a tym nie będziesz miał problemu i tam, gdzie się one schodzą na dole jest jakby ściana wejścia do pochwy. Tzn. spojenie warg sromowych mniejszych jest też spojeniem wejścia do pochwy. Więc jak włożysz palec tuż powyżej tego miejsca, gdzie sie schodzą wargi sromowe, to trafisz idelanie. A jeżeli chodzi ci o to, ze nie trafisz tak potem, to się nie martw, tylko nie gaś światła i nie celuj z daleka, tylko sobie ręką pomóóż i po problemie:)

Poza tym jeszcze chciałam powiedzieć, ze pchanie do końca nie daje gwarancji rozdziewiczenia:p Błona dziewicza i tak znajduje się tuż przy wejściu do pochwy, na zewnątrz jakby i nie ważne jak głeboko pchasz, tylko w jaki sposób raczej. Jak błona będzie rozbudowana, to na pewno pęknie i juz. Ale jak bęzie mała, nie będzie krwawienia itd., to moze wcale nie pęknąć nawet, nawet możesz jej nie uszkodzić. Serio. Ja np. prawie wcale nie mam błony dziewiczej, chociaz jestem dziewicą i to w 100%, w każdym tego słówa znaczeniu:p A moja mam straciła błonę dziewiczą dopiero jak była w ciąży, przed porodem, jak jej się już rozwierała szyjka macicy. Mimo, ze sek uprawiał już od 8 lat. Więc nigdy nic nie wiadomo i jak coś pójdzie nie tak, jak opisują w podręcznikach, to sie nie martw;)

Gość men12345
Dziewiczko...co ja tu bedę z tobą dyskutował.

Gość nie chcesz ze mną dyskutować
to nie, ale wiem, gdzie mam piczkę:p oza tym ja nie dyskutuję z tobą, tylko daję rady temu małolatowi. Tylko mówię, ze z tymi nogami u góry to przegiąłeś i tyle. Najlepiej, zeby on się dowiedział od swojeje dziewczyny w jakiej pozycji jej będzie najwygodniej, anie zawinął jej nogi na górę i posuwał, jak to napisałeś, nieprzejmując się jej jękami:o WIesz, to trochę nie fair... Tym bardziej, zę chłopak zamiast się pytać na forum, powinien się spytać właśnie swojej dziewczyny. Ja nie rozumiem ludzi- bzykać to się nie wstydzą, ale zapytać o cś, to już tak:o

Gość ssie pytam
Dziewica mądrze gada, dać jej wódki!