Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżet

torebka do ślubu?

Polecane posty

Gość dżet

Witam Mam do Was pytanie odnośnie torebki. Nie, no jasne że nie mam zamiaru jej nieśc pod pacha wraz z wiązanką pod ołtarz. Zostawiłabym w samochodzie a potem ewentualnie wtaszczyła ją na sale. Teraz pytanie poco mi ona? Otóz zanosi się ,że będę miała okres na slubie-niestety-żle wyliczyłam i jak żle pójdzie to klapa. Nawet jak nie dostanę to i tak będę spięta. Dlatego w tej torebeczce zamierzam włożyc tampona i wkładki+kilka agrafek, klucze do mieszkania bo przeciez potem jakoś musimy się tam dostać. Mieszkamy we dwoje. Co tym myslicie? I jak Wy zapatrujecie się na temat torebki. Oczywiście nie mam zamiaru kupowac na raz , mam jedną biała to wezmę ją i kwita. I tak potem nikt nie będzie na nią zwracał uwagi a dla mnie będzie przydatna, a może uwazacie ze jednak powinnam miec małą typowo na slub torebeczkę a nie zwykła większą?

Gość zaskoczyło mnie
Niektóre panny młode ida do kościoła z torebką.Tylko faktycznie w której ręce ja nieść?:) Dobry pomysł tak wogóle z ta torebka, żeby wziąć ją tylko na salę weselną.

Gość slub-wesele
to dobry omysł.Mozna takze poprosic świadkowa aby opiekowała sie taka torebka:-) ======================================= nowy portal ślubny http://www.slub-wesele.pl/

Gość mydłoza
nie musi byc nawet biała , mama ci sie ni azajmie albo swiadkowa

Gość e35
tampony wkładki klucze oddaj świadkowej

Gość Frytkowska
ja tez planuje wziąć torebke tylko nie mam zamiaru iśc z nią pod ołtarz ani tymbardziej obraczać świadkowej nią. Wyobrazacie sobie świadkową idąca z moja torebką pod ołtarz?:D a jeszcze pewnie wezmie swoją:D ja zostawiam w autku i potem zabieram ja po jakims czasie na salę. Nie odrazu. I tez odrazu nie zmuszałabym swiadkowej by niosła moją.

Gość Kejli Minok
W takiej torebeczce pełnej uroku mozna przetrzymac perfumik mały, agrafki, czy podpaskę, klucze do domu, albo papier toaletowy.Nie raz zdarzyło mi się ze o 22.00 juz nie było papieru, a tu trzeba przeciez.......od tamtej pory nosze nieco ze sobą, bądz husteczki.

Gość Kejli Minok
Właśnie dlatego by ze mna nikt do wc nie latał, aby nie był przy mnie uwiązany tez stawiam na sliczna ładną torebeczkę, którą oczywiście będe miała tylko na weselu. Oglądałam juz takie- cudeńka.

Gość muminka2
Ja zrobiłam tak samo:) Miałam akurat białą torebkę w domu i ja akurat nie potrzebowałam jej na podpaski ale na kosmetyki no bo przecież jak nawet jechałam do zdjęcia to trzeba było poprawić ten makijaż , miałam też tabletki przeciwbółowe:) tak na wszelki wypadek:) ale na szczęście ich nie musiałam brać. Torebkę na początku miała moja mama w reklamówce a póżniej na sali powiesiłam sobie na krześle, w drodze do fotografa dałam do przytrzymania świadkowej.