Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w czasie

Niedojrzały?

Polecane posty

Gość zagubiona w czasie

Byłam z chlopakiem 1,5 roku. Był młodszy odemnie 2 lata (ja 17 on 15 - jak zaczynalismy) ... minał rok od rozstania, teraz mam 20 lat... Zerwał on, plakał i mowił "kocham cie ale nie umiem.. chce byc sam.. jestem za młody.. ale obiecaj mi ze kiedys jeszcze bedziemy razem.. nie wyobrazam sobie innej na twoim miejscu" .. jakos w to nie wierzyłam, myslalam ze zwykła wymowka, zeby nie bylo mi az tak smutno... A ja byłam strasznie zalamana, zyc nie chciałam. Po kilku miesiacach od rostania spotkalismy sie na kilku imprezach, powiedział raz ze mnie kocha. Teraz sie czasem spotykamy, przychodzi do mnie..siedzimy...rozmawiamy, wygłupiamy sie jak zawsze... Dalej mi mówi ze jestem wspaniała, najlepsza...że nie zna innej takiej... "może za kilka lat znów bedziemy razem...chciałbym" Nie miał zadnej dziewczyny. Ja miałam chlopaka - myslalam ze bede umiała.. nie umiem.. nikt nie jest taki jak moj były.. :( No i o co chodzi? Jak za kilka lat? Czemu nie teraz? Nie myslcie ze chce czekać, ze zamykam sie na swiat i chce czekac tylko na niego... ale... ja go kocham, tez sobie nie wyobrazam ze bedzie kto inny... Choć czasem bardzo bym chciała...

Gość upupupuppp
UPPP

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
chce sie wybawic zanim sie z toba zwiaze, jest mlody i chce sobie poszalec z innymi, poznac inne- wcale nie masz pewnosci ze wroci. zreszta on nie kocha, jak sie kocha kogos to chce sie czyjegos szczescia, a nie zostawia sie go na pastwe losu i idzie sie bawic. szczeniak jeszcze

Gość Aga_28_
Jesteś pedofilką?

Gość wiesz facet sam nie wie
czego chce i to jest własnie niedojrzałośc. chce byc wolny, podrywac dziewczyny, ale jednoczesnie ciagnie go ku tobie. to jest taki typ ze nie chce byc teraz z toba, ale chce miec otwarta furtke na wypadek zeby kiedys mógł wrócic do ciebie jak go nic "lepszego" nie spotka i wiesz co? do dupy z takim facetem! gdyby to była prawdziwa miłośc - byłby z tobą a nie traktował cie jak zabawkę. jego gadanie ma sprawic zebys na niego czekała i cóz - udaje mu sie to. rada dla ciebie - zerwac z nim wszelkie kontakty i postarac sie zapomniec. masz 20 lat i wszystko przed toba - nie pozwól by jakis gówniarz to zepsuł. chyba nie chcesz czekc az on łaskawie zdecyduje sie byc z tobA

Gość do zagubionej
pamiętaj, że w tak młodym wieku mówi się dużo rzeczy na wyrost. poza tym macie dużo czasu i bardzo dobrą sytuację (bo z tego rozumiem, że nie jesteście teraz parą) do tego, żeby poznawać jak najwięcej ludzi wśród których może, ale nie musi znaleźć się właściwa osoba, gdybyście jednak byli sobie gdzieś tam w gwiazdach zapisani.

Gość zagubiona w czasie
Dziekuje bardzo za komentarze...każdy daje mi wiele do myslenia. Aga_28_ ... żenujące, wyobraz sobie, że o dziwo nie jestem ... i może poczytaj sobie troce o pedofili bo widac Twe lekkie niedoinformowanie w tej dziedzinie

Gość zagubiona w czasie
było rowniez.. 19-17 ... jest 20-18 ...

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuuuu
co ty robiłas z takim szczeniakiem? :O

Gość zagubiona w czasie
heh sama obecnie wygladam na 17 lat wiec wizualnej roznicy nie było w ogole (on znów wygląda na starszego) ... a i nie zachowywał sie jak rownieśnicy, bo kolegów ma rownież starszych... ale jednak widac wyszła jego niedojrzałość na jaw... szkoda, ze przy tym ja tak cierpialam

Gość Aga_28_
Pedofilia! Spotykałaś sie z nieletnim.Pocałunek to inna czyność seksualna

Gość zagubiona w czasie
haha, no prosze Cie...skoncz. Zauważ, że kiedyś sama byłam nieletnia.