Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 21lat

Miesiączka trzy miesiące po porodzie-nie regularna-co mam robic???

Polecane posty

Gość monika 21lat

Pórd miałam 14 listopad drogą naturalną,pológ trfał 6 tygodni.Mam problem z moiesiączką.W styczniu miałam od 20-27nastęonie pojawiło się krwawienie 13.02.-16.02 to byłoby normalne i teraz pojawiło się krwawienie dzisiaj 23.02 to normalne?????Nie mam pojęcia:(Proszę o pomoc.

Gość anastazjaalicja
Najlepiej idz do ginekologa,bo to nie jest chyba normalne zeby dostac okres znowu po tygodniu.

Gość masz 21 lat i już po porodzie
??

Gość CO TO TAKIEGOO
A CO TO TAKIEGO DZIWNEGO ZE ONA MA 21 LAT I8 JEST JUZ PO PORODZIE WYDAJE MI SIE TO CALKIEM NORMALNY WIEK NA POROD A NIE TAK JAK BABY CZEKAJA DO 40 ABY URODZIC PIERWSZE DZIECKO;/

...wydaje mi sie ze to calkiem normalne ...niekiedy tak jest po porodzie ze miesiaczka musi sie wyklarowac na nowo...jesli jednak masz jakies powody do niepokoju to polecam chociazby telefon do specjalisty...i nie martw sie opiniami ze 21 lat to cos dziwnego ze jestes juz po porodzie...tak jak poprzedniczka twoerdzie ze to calkiem normalny wiek ...zreszta kazdy do macierzynstwa dorasta indywidualnie ja mam 26 lat i 6 letnie dziecko i moja coreczka jest ze mnie zadowolona...ciagle mowi ze mnie bardzo kocha...i to jest najwazniejsze a nie to ile sie ma lat jak sie urodzi dziecko...glowa do gory..:D

Gość jak ktos sie nie chce uczyc
ani [pracowac, tylko w ieku 20 lat dzieci robi, to moze i normalne... Ale z brakiem wykształcenia i doświadczenia i z dzieckiem na karku jest skazana na bycie utrzymanka przez cale zycie...

Gość akunia
co to za jakies bzdury!!!!!!!!!!zadne wyksztalcenie nie zastapi radosci z posiadania dziecka.wszystko mozna pogodzic.monika gratuluje dzidziusia!!!.nie martw sie,cykl reguluje sie dosc dlugo.wplyw moze miec naturalne karmienie,zmeczenie,stres itp.porod,to dla organizmu ogromna rewolucja.zawsze jednak,gdy cos cie niepokoi,zapytaj lekarza.zobaczysz bedzie ok!

Gość *MATKA_POLKA*
jak ktos sie nie chce uczyc PUKNIJ SIE!!! MOZE CI WTEDY PRZYJDA INNE POMYSLY DO GLOWY!!! NP. TAKIE ZE BEDAC MAMA MOZNA TEZ SKONCZYC STUDIA I BYC BARDZIEJ WYKSZTALCONA NIZ CI SIE TO NAWET WYDAJE!!! MOJE GRATULACJE BO Z TAKIM PODEJSCIEM BEDZIESZ WLASNIE TA BABA KTORA W WIEKU 40 LAT WEZNIE SIE ZA URODZENIE DZIECKA I DAJ BOZE ZEBY BYLO PELNOSPRAWNE BO JAK BYS NIE WIEDZIALA TO NAJLEPIEJ DLA DZIECKA ZEBY MATKA URODZILA DO TRZYDZIESTKI PIERSZE DZIECKO!!!

Gość akunia
do matka polka:brawo!

Gość *MATKA_POLKA*
akunia DZIEKI!!!:):):)

ja po porodach przez prawie 8, 9 miesiecy nie miałam okresu, a potem były róznie, teraz zaczyna sie stabilizowac dopiero a moja córka ma 1,5 roku. a ta stabilizacja polega na tym że mam okres co 40 dni prawie. moge to oczywiście leczyc prochami tylko po co??