Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda171993

trądzik!!!

Polecane posty

Gość magda171993

Mam 14 lat i trądzik!!!! Używam spirytusu kosmetycznego przeciwbakteryjnego ale nie pomaga. Chciałabym abyście polecili mi TANIE sposoby na zwalczenie. Odrazu mówię że nie pójdę do dermatologa bo nienawidze lekarzy. niewiem dlaczego ale po prostu nienawidze.Proszę o pomoc!!!

Gość Rudra
Na tym forum co 10 temat jest o trądziku. Rozumiem, że masz 14 lat, ale z wyszukiwarki chyba potrafisz korzystać. W aptece możesz dostać za pięć złotych dużą butelkę płynu o nazwie Afrodyta Adonis, jest bardzo dobry.

Gość marta5321
Dzieki ale przecierz nie musisz się denerwować, wystarczyło napisać na której stronie, bo mo że nie znalazlam ;/. Ale dzięki za info. :)

Gość marta5321
podnoszę temat. proszę pomużcie!!!

Nie ma tanich środków na trądzik!!! Tysiące tematów na kafeterii traktuje o tym problemie. Ludzie leczą się latami, wydają fortunę, i , co oczywiście Ciebie nie dotyczy, odwiedzają masę lekarzy. Nie ma jednej recepty. Chcesz się dowiedzieć jaki masz rodzaj trądziku, brykaj do lekarza, nie lecz się domowymi sposobami, bo pogorszysz jeszcze sprawę. Na co Ci to, skoro jesteś jeszcze młoda, i masz szansę na wyleczenie?

Gość magda17
mam trądzik łagodny. podnoszę temat

Nie wiem czy to ta sama użytkowniczka topiku co wcześniej ;) Radze wybrać się do dermatologa, koniecznie !! :) Jesteś młodziutka i duże szanse aby temu zapobiec bo później może być jeszcze gorzej... Dorośniesz, będziesz większa uwage zwracała na wygląd, na swoja urode. Naprawde :) Głowa do góry, pozdrawiam serdecznie.