Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaaaa

Czy stosował ktoś Izotek na trądzik hormonalny??

Polecane posty

Gość kaśkaaaa

Gość trarara
chyba szkoda kasy na Izotek jesli masz hormonalny.... Jak nie uregulujesz hormonów, to i tak tradzik wróci. To już lepiej spróbuj Diane, jesli jeszcze nie brałas

Gość kaśkaaaa
właśnie biore juz poltora roku i efektow zadnych

Gość weteranka
Jestem po izoteku - brałam 6 miesięcy. Lekarz skłaniał się raczej ku trądzikowi różowatemu, ale ja te straszne syfy dostąłam po urodzeniu dziecka. Problemy z prolaktyną, wypadanie włosów itp. typowe hormonalne huśtawki - dla mnie oczywiste było, że ten trądzik (mało powiedziane - raczej TRĄD) to było następstwo bujania hormonów. Stwierdzam , że izotek pomógł mi na twarz, ale również prolaktyna się uspokoiła i wypadanie włosów, że nie wspomnę o komforcie osuszenia tłustej cery :-) Nikt za bardzo nie wie, mój lekarz też się dziwił, ale na mnie IZOTEK podziałał w super szerokim spektrum. Polecam - jeśli tylko lekarz zaakceptuje sugestię :-)

Gość weteranka
aha, i co do regulowania hormonów - mieszkam w dużym mieście, błąkałam się po endokrynologach i żaden, ŻADEN nie pofatygował się, by mi sprawdzić poziom hormonów. Na pałę wypisują na nadmiar prolaktyny Bromergon, po którym się chodzi na czworakach rano. Tak mało dobrych endokrynologów, że życzę POWODZENIA w poszukiwaniach mądrego, który zleci sprawdzenie poziomu hormonów. Normalnie, to by człowiek zapłacił i zrobił prywatnie, ale bądź tu mądry i wiedz, które?

Gość no dokladnie ...
W Polsce endokrynolodzy to tylko TRACZYCE potrafią leczyć !!! Nic poza tym ... moj kolega ma ginekomastie (przerost gruczolow sutkowych u faceta) - dupki nawet nie wiedza co robic ... Teraz idzie do androlog ... bo slyszal, ze Ci lepiej potrafia leczyc wahania hormonow u facetow ... pewnie jedynym wyjsciem bedzie operacja wyciecza tego gruczolu - no ale blizna na piersiach mu pzostanie ... wspolczuje koledze bo naprawde jak na faceta to ma ogromne piersi :( biedaczek :(

Gość do dokładnie
Mój chłopak ma to samo o czym piszesz...nie wiem jak mu pomóc:-( wstydzi się mnie chyba tylko operacja mu pomoże.Czy twój kolega dowiadywał się coś więcej na ten temat?np.o operacje

Gość do dokładnie
Szkoda że już nie odpiszesz:-(myslałam że nikt takich problemów nie ma a jednak:-(