Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brydziaa

OD LISTOPDA 2006 SRARAMY SIE O DZIECIATKO

Polecane posty

Menia, wykrakalas!!!!nas tez ponownie zlikwidowano!!!mi juz slow brak!!a chcialysmy dzis setna strone swietowac buuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😡 jak dorwę to nogi z du**y powyrywam!!

luxor, zaloz ty ponownie ladnie bo z ta literowka w tytule glupio, ale sie wkurzyla, musimy sobie inne forum znalezc

To gdzie sie przenosimy??? bo ja mam dosć juz!

dziewczyny, musimy poszukac, jest tyle roznych forow dyskusyjnych...pierdolic kafeterie!!

ja przepraszam ale : P I E R D O L I C KAFETERIE, SZUKAMY CZEGOS INNEGO!!!!!!!!!!!

a może forum...nasz-bocian...?? szukajcie...:( bo mi pomysłów brak

jak gdzies się zaklimatyzujecie, to dajcie mi znać na maila

tu jest odpowiedz..... poczekamy - zobaczymy ale jak wlamali sie raz na serwer to i drugi raz sie wlamia - zastanowcie sie dziewczyny!!!! Modraszek W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje Dura lex sed lex. modraszek007@o2.pl

Boże poprostu niewierze co za za przeproszeniem -DEBILE!!! Dziewczynki jak coś będziecie chciały zmienić to dajcie znać

tam jest spokojniej i przynajmniej niekasują topików bo tam wcześniej też przesiadywałam

Czesc Dziewczyny, wchodze w wybrane tematy a tam nic, nie moge was znalezc i dopiero sie doczytalam, ze ktos zamet sieje na kafe, podobno moderatorzy nie sa winni. Na wstepie pozdrawiam was serdecznie 🌻 u mnie leci juz 10,5tyg. OM i czuje sie swietnie, no moze bardziej niz zazwyczaj jestem senna ;) A jak u Was? Dolaczyla juz ktoras do mnie? Czy dalej nawiedzaja Was te okropne @ Pozdrawiam! 😘