Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola..

...przytul mnie

Polecane posty

Gość pola..

witam was.. chcialabym zebyscie mi pomogli, pozbierac sie, dac mi jakis znak, zebym wiedziala co mam robic.. bylismy ze soba 1.5 roku, chcialabym zeby to dalej trwalo. 1.5 tygodnia temu obrazil mnie, wybaczylam mu, wszytsko bylo dobrze... dwa dni temu, niestety obrazilam go, glupia sprawa nieporozumienie, on ze man zerwal, dzisiaj zdobylam sie na odwage i powiedzialam mu przepraszam, niech bedzuie jak wczesnije.. otrzymalam negatywna odpwoiedz.. zaluej ze mu wybaczylam, bo to blaha spraa za ktora zerwal...chce z nim byc..jak mu przetlumaczyc, ze zrobil mi gorsza krzywde??

Gość plenipotent
nic głupolowi nie tłumacz - olej dzada, bo tylko czekał na Twój błąd.

Gość pola..
powiedzial mi ze jestem chuja warta! ja mu to wybaczylam a to ze rozmawialm z kolezanka o chlopaku o tym samym imieniu, on stweirdzil ze to o nim ! i za to zerwal powiedzial ze dopiero teraz zobaczyl jaka jestem niestety mam swoje ambicje, i chce zebym to ja byla na pierwszym miejscu, jestem wazna, wiem to moja wada, ja chce zeby bylo ok:( boje sie ze kiedy mi wybaczy to bedzie man manipulowal:( radźcie mi

Pola, a kopnij tego (ocenzurowano) w (ocenzurowano). Nie jest wart Twej jednej łzy. Pozdrawiam

Niejest wazne co was spotkało ale to co on z twoimi przeprosinami zrobił...daj spokój jesli teraz Cie nie szanuje nawet jak przepraszasz to co bedzie potem...a lepszych facetów jest pod dostatkiem

daj sobie z nim spokoj... olej sprawe, a przede wszystkim czekaj póki on pierwszy sie do Ciebie odezwie, Ty nie szukaj w ogóle kontaktu a jeśli bedzie chciał to pierwszy sie odezwie, no i powinien bardzo przeprosic, jesli tego nie zrobi, daj sobie spokój trzymaj sie cieplo