Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlen_

20stoparolatki...łączmy się! cz.2

Polecane posty

Gość a tak z ciekawosci
leczysz to, czy pozostawiasz chorobe wlasnemu biegowi?

Jakieś straszne rzeczy się nadziały - \"zniknęli nas\"!!

Mam nadzieje, ze sie odnajdziemy. Ciekawe co sie stalo. Czy ktoras z Was ma maile do innychc dziewczyn? To trzeba bedzie im poslac info.

Ja tam wierzę, że jesteśmy rozgarnięte kobitki i się odnajdziemy! Trzymam kciuki!

Ja sie znalazlam:)Witam Panie:)...chcialam nadrobic zaległości po tygodniu ciężkiej pracy a tu nic...ktos mi skasował...ehh, ale nic ja sie odnalazlam w tym gąszczu topicow:)

Ja sie znalazlam:)Witam Panie:)...chcialam nadrobic zaległości po tygodniu ciężkiej pracy a tu nic...ktos mi skasował...ehh, ale nic ja sie odnalazlam w tym gąszczu topicow:)

Co to się podziało, same fajne topiki pousuwali, ale ja też jestem, jeżeli mnie jeszcze chcecie? 👄 dla wszystkich i 🌻 na otarcie łez

Gość kliszka
rocznik 85 zglasza sie^-^

hej, co się stało???? jak to się stało??? trzeba rozesłać wici do innych dziewczyn. dobranoc

Gość oooooojjj
hej

Jasne, ze sie pofarbowalam i to dzieki Marlen. Milego dnia dziewczynki. Ah nie pochwalilam sie.Dostalismy mieszkanie od tak. Mielismy czekac ok 1,5 roku a pani w urzedzie nam wyskoczyla z oferta od zaraz. Dzisiaj idziemy je ogladac. Cala noc nie spalam. Jestem tak podekscytowana. PS. Moje pierwsze pytanie dotyczace mieszkania bylo: a czy ma podlaczenie do netu. Hihihi.Jak nie ma to sie nie wprowadzam.