Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzmolek

Do wszystkich K i M pończochy i obcasy

Polecane posty

Gość gryzmolek

hey, mam pytanie do kobiet i mezczyzn. co sadzicie o uzywaniu ponczoch i obcasow w trakcie sexu? jak to odbieraja mezczyzni, czy tylko ja uwazam to za strasznie sexy? czy kobiety tez to w jakis sposob podnieca? jak powiedziec kobiecie, zeby kupila sobie ponczochy i je zalozyla? zapraszam kobiety, ktore chca realizowac swoje fantazje pozdrawiam gryzmolek69@gazeta.pl

Gość gryzmolek
faceta jakos nie widze w ponczochach, ale kobiete jak najbardziej...

Gość gryzmolek
100% hetero, takie odpowiedzi mnie nie interesuja, czekam na powaniejsze

Gość gryzmolek
czasami pozwalam sobie na małe szaleństwo i przechadzam się w rajstopach i szpilach przed klatką z pawianami,ich ryk wprawia mnie w ekstatyczne drżenie ud i zaraz potem mam orgazm :classic_cool:

Gość gryzmolek
garowałem również 6 lat w Ostrołęce za "gacie". mama do tejpory mówi do mnie per cwel:O

mój facet bardzo lubi gdy ubieram spódniczke, a gdy do tego pończochy....szaleje,taki ubiór sprawia ze czuje sie jeszcze bardziej sexy i bardziej pewnie,...

a jak jej powiedziec? zupełnie spontanicznie...cos w rodzaju, hmm cudnie wyglądasz gdybys do tego jeszcze pończoszki ubrała...

Gość gryzmolek
właśnie to frajerzyno napisałeś:D:D:D:D boże co za dałny tu przesiadują:O

zgadza sie same dzieciaki, zadajesz konkretne pytanie a Ci jakies dyrdymały odpisuja...strata czasu:)

Ja tam sama się domyśliłam, że to go kręci ;) A kręci szalenie :) Szczególnie gdy zakładam samonośne pończochy z koronką :) Tylko :D

Gość gryzmolek
ach, Ci podszywacze:((( chyba ich odrozniacie

Gość gryzmolek
ciekawska. kupilbym ale gdzie i jakie? w sumie to co ja bym jej powiedzial?

Gość ula lalalalala
nie wiem czy mojego chlopca to kreci ale mnie osobiscie jakos nie bardzo chociaz musze przyznac ze bardzo sexi wyglada kobitka w ponczoszkach rajstopy odpadaja....

Gość ula lalalalala
nie no sam jej nie kupuj.... a dlugo jestescie razem???????????????????????

Gość gryzmolek
rajstopy zdecydowanie odpadaja, masz racje ale widok kobiecej nogi w ponczochach, dotykanie tej nogi jest poprostu boski i nie do opisania!

Gość gryzmolek
2 lata, tylko wiesz, nie chce zeby mnie uznala za jakiegos wariata, w sumie moze cos takiego pomyslec

W sklepie z rajstopami :P Np Gatta :) Do tego np może też być fajna bielizna, ale niekoniecznie :P Powiedz jej, że WAS prezent na dzisiejszy wieczór. Daj jej pończochy (ładnie zapakowane! w pudełeczku a nie w torebce. możesz kupić pudełeczko mniejsze i delikatnie przełożyć pończochy z pudełka firmowego) i powiedz, że pragniesz ją widzieć ubraną jak damę, a tak dziewczyna czuje się naprawdę kobieco dopiero w tym. Niech sama się przekona :)

Gość gryzmolek
w roznych sytuacjach bylem, ale taka sytuacja jest zupelnie inna... potrafie sie zachowac w kazdej, ale ta jest konkretnie przypalowa, a Ty co bys sobie pomyslala jak chlopak by Ci zrobil taki prezent?

Gość ula lalalalala
jak 2 lata to spoko na pewno nic takiego sobie nie pomysli po prostu powiedz ze barzdo Cie podnieca w tym i bardzo jej sie podobasz na pewno sie ucieszy ja np bymsie ucieszyla!!! ale sam jej nie kupuj jak juz to wez ja ze soba... chociaz w sumie jak 2 lata to takie cos nie powinno jej zaskoczyc

Gość gryzmolek
ulalala, postaram sie zrobic jak napisalas, dzieki wielkie za rade, napewno sobi poradze, przynajmniej sie postaram... jeszcze raz wielkie dzieki

Gość ula lalalalala
ja bym sie ucieszyla jakby moj chlopak cos takiego zrobil... naprawde!! tez jestesmy ze soba juz ponad 2 lata!!i na pewno nie uwazalabym ze jest to przypalowe

:D kobieta inteligentna i wartościowa by sobie pomyślała: Chce zobaczyć moje nogi w tych pończochach a potem zechce mnie wykorzystać! O nie! I powie: Ty świnio! I rzuci mu w twarz ohydny \"prezent\" Natomiast kobieta upadła zapyta: A pasek do pończoch? A gorset z winylu? :p

Gość ula lalalalala
nie ma sprawy mam nadzieje ze sie uda i nie bedziesz sie czul glupio bo nie ma powodu...moze ja skorzystam z rady i zrobie prezent mojemu misiowi:)

Gość gryzmolek
ula lalala powinnas, napewno sie nie obrazi, bedzie w 7 niebie

Gość ula lalalalala
no to ja zaraz pewnie skocze do sklepu zanim wroci z pracy i zrobie mu niespodzianke:) bedzie mial dziasiaj maly pokaz na rozluznienie bo ostatnio za bardzo zestresowny chodzi!!:)