Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopakkkkk

dziewczyny z ktorymi sie spotykam

Polecane posty

Gość chlopakkkkk

traktuja mnie jak potencjalnego partnera, ja jednak szukam tylko dziewczyny do towarzystwa zeby czasem gdzies wyjsc np jak mam jakas zabawe w rodzinie slub itd, na piwo do kina itd. ja nie szukam dziewczyny nie chce byc do nikogo przywiazany na stale nie chce byc zwiazku one dziwnie sie patrza jak sie dowiedza, czuja sie ponizone, dlaczego dziewczyny tak reaguja?? czy od razu trzeba sie wiazac ? nie mozna byc ze soba bez zobowiazan tak od czasu do czasu na luzie??

Gość ona 20
mozna mozna ja chce!

Gość głupek z ciebie palancie
idź na bal z kolegą i udawaj geja póki się nie zakochasz.

Gość dziewczyna bez chłopaka
ja też tego nie rozumiem, dlaczego nie ma takich facetów, którzy nie chcą spotykać się tylko po to by iść na spacer, do kina, teatru, porozmawiać, przebywać ze sobą zupełnie bez seksu. dlaczego, tak nie można? co przeszkadza facetom, że dziewczyna nie chce wskakiwać do łóżka tylko pragnie takich spotkań?

do dziewczyny bez chłopaka ale przecież właśnie na tym polega przyjaźń bez sexu. Porozumienie duszy, zrozumienie. Ja mam takich przyjaciół z którymi mogę pogadać, przejść się na spacer. Uwielbiam to, że mają inny punkt widzenia. Mój chłopak też jest moim przyjacielem, ale wiadomo to już coś głębszego. Nie wiem może jestem po prostu szczęściarą:)

Gość tak by było dobrze
mi by coś takiego odpowiadało, dosyc mam tego, że wszyscy faceci chcą więcej, a tak jest miło

Gość chlopakkkkk
dodam jeszcze ze nie lubie zwiazkow ani nie szukam panny z dzieckiem za dziecmi nie przepadam denerwuja mnie..

Gość tak by było dobrze
może Twoje zachowanie wskazuje na coś innego, zastanów się