Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona...

płodny śluz?? odpowiedzcie proszę

Polecane posty

Gość niedoświadczona...

Biorę drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych yasmin... mialam krwawienie z odstawienia...zawsze biore tabletki o stalej porze nigdy zadnej nie pominelam, nie bralam antybiotyków wię cteoretycznie w porządku prawda? Tylko mój śluz jest teraz przejrzysty, bardzo rozciągliwy...pasuje idelanie do opisu płodnego śluzu przy normalnych cyklach gdy nie bierze się tabletek. Czy taki śluz oznacza że mimo ze biorę tabletki wystąpiła owulacja...czy jednak śluz zmienił się właśnie z powodu działania tabletek. W ulotce napisane jest że zmienia się sluz pochwowy ale czy w taki sposób? proszę odpowiedzcie:) będę bardzo wdzięczna:)

Gość niedoświadczona...
przeczytajcie i prosze odpowiedzcie

myślę, że to może te tabsy tak ci go zmieniły. co prawda nigdy nie brałam tych tabletek, ale bardzo często taki śluz u mnie występował. nigdy nie rezygnowałam przez niego z seksu a w ciąży nie jestem, więc nie ma się czym martwić.

Gość siunia...
dziękuję:) bo wczoraj kochałam się z Mężczyzną:) to była trzecia tabletka z nowego-drugiego opakowania. Kochalismy się własciwie przez stosunek przerywany bo zaraz przed wytryskiem zakładalismy prezerwatywę...po ściągięciu prezerwatywy i otarciu członka chusteczką kochalismy sie dalej( to było w samochodzie)...a za trzecim razem nie mieliśmy już prezerwatywy więc chwilkę przed wytryskim wyprowadził członka:) typowy stosunek przerywany...no i własnie się zastanawiam czy jest ryzko że mogłam zajść w ciąże..:)