Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicieeeeeeeeeeeee

Co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość co o tym myslicieeeeeeeeeeeee

Mam taki problem...Staramy sie o dziecko...To juz 3 miesiac wszystko ok,tylko że mam problem...Wczoraj strasznie bolaly mnie zebra nie moglam oddychac...około 9 wieczorem zaczelam sie dusic i facet zawiozl mnie do lekarza...dał mi zastrzyk i przepisal antybiotyki...powiedzial ze mam zapalenie nerwow zebrowych czy jakos tak...Boje sie czy jesli bylabym w ciazy stanie sie cos mojemu dziecku:( co o tym myslicie??:(

Gość upupupupuppppp

Gość trelelele
powiedziałas lekarzowi zanim przepisał ci antybiotyk że możesz być w ciaży?

Gość co o tym myslicieeeeeeeeee
ale to juz nie chodzi o ten antybiotyk tylko o ten zastrzyk :( ale nie powiedzialam wiem moj blad ale ja nie bylam wstanie czegokolwiek powiedziec :(

Gość co o tym myslicieeeeeeeeee
ale to juz nie chodzi o ten antybiotyk tylko o ten zastrzyk :( ale nie powiedzialam wiem moj blad ale ja nie bylam wstanie czegokolwiek powiedziec :(

Gość upupuppppppppp

i antybiotyk i zastrzyk moze zaszkodzic.poi prostu nie pomyslalas i tyle.zrob jak najszybciej test a jak wyjdzie pozytywny to skontaktuj sie jak najszybciej z lekarzem.

Gość co o tym myslicieeeeee
niby tak ale czy duszac sie mozna myslec?? ja myslalam jedynie jak zdobyc powietrze :o

dlatego nie siedxz bezczynnie bo co sie stalo tego nie odwrucisz i rob cos z tym problemem.zrob test i bedziesz wszystko wiedziec bo jesli nie jestes w ciazy to po co masz sie zadreczac.